reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam po weekendzie:-)
Widzę, że jak zwykle dużo naklikałyście i zaraz będę musiała to nadrobić;-).
U nas dzisiaj pochmurno, ale wczoraj było bardzo ładnie i byliśmy u dziadków. Pospacerowaliśmy za wszystkie czasy:tak:, chociaż za ciepło nie było.
Moje dziecko zaczyna chodzić na całego:-):happy::happy::happy:. Już coraz większe odległości pokonuje samodzielnie na nóżkach. Często jeszcze kończy się to na pupie, ale zapału mu nie brakuje. Chyba niedługo zaczną się piesze spacerki:cool2:.
To teraz idę nadrabiać.

Witam! Niebo bez chmurne az chce sie zyc:-):-):-):-):-) termometr w sloncu pokazuje 28topni:happy:Zaraz idziemy do sklepu po zakupy,mam ochote dzis na ogorkowa zupe i mysle ze moje dziecko tez bo uwielbia kiszone ogorki:tak::-D Wielgachne gratulacje dla Kundy Nawet nie wpadnie sie nam pochwalic ze udalo jej sie za fasolkowac:no::tak::-)Milego dnia!!!!!

Hej gdzie sa wszyscy????? U mnie na termometrze juz 30 stopni w sloncu!!!:szok::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: Dzis byl jakis inny odcinek teletubisiow bo o sniegu i mojemu dziecku bardzo sie podobal.:tak::-DJa juz sobie czesciowo posprzatalam w domku,pranie sie skonczylo,trzeba je tylko rozwiesic na sloneczku i zaraz spadamy na zakupy i na podworko gdzies do 12.30:tak::-):-):-)

Iwonka dziekuje:-) teraz to juz nie mam tak czasu bo co siade do kompa to Maciejka chce tez klikac i go wyłacza:-)

reklama
Cześć dziewczyny.
My już też dziś po pdróżach. Tysia zakatarzyła, więc dziś biegiem do lekarza, by osłuchała i obejrzała. No i wirusek siedzi. A przecież nie łazimy po sklepach ani innych zaludnionych miejscach, co najwyżej park. Ale na spacery pani doktor kazała nadal chodzić, bo lepiej się dziecku oddycha. I tak jest.
Powspółczujcie mi trochę, bo nocki przez ten katar kiepskie. Tzn. dziś była OK, bo zostawiłam okno na rozszczelnieniu i do 6 rano Szkrabik pospał, ale przedwczoraj pobudka co godzinę, wczoraj o 2 i 6 rano, no i dziś OK. Ja się już przyzwyczaiłam do przespanych nocy, bo Martynia przesypia całe od 4 m-ca, wiec teraz to dla mnie "nieszczęście", ale czego sie nie robi dla swojego Maleństwa!
Pozdrawiam. Idę wymyślać coś na obiad i jak się obudzi, to na spacer, bo w Łodzi słoneczko ładne.

Do góry