reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
noelia- baw się dobrze!!!

Pycha - mam Inglesinę Trip :-) Przejrzałam troszkę parasolek i szczerze odradzam jakiekolwiek BabyDesign, bo są bardzo kiczowate... Fajna jest ta Inglesina, fajne są maclaren'y...

Dzien doberek
ja pobudka standard o 8.00
ale o dziwo- ja siedziałam na fotelu moj mały wyjał swoja kołderke z luzeczka, przynius~>>połozył mi na kolana i sie wskrobał do mnie i usnoł:szok: wiec go przeniosłam do luzeczka i moge poklikac
u mnie pogoda do kitu,strasznie wieje a niebo za chmurami schowane:dry:

a ja niemam zamiaru zmieniac wozka na typowa parasolke,moja spacerowka mi odpowiada :tak: z tego co wiem to parasolki nie rozkładaja sie na płasko do spania a mały czesto spi na dworzu:-)

noelia milego wypoczynku:tak::-):-):-)
U mnie tez juz sie slonce schowalo za chmurami i wieje wiatr:wściekła/y:dlugo sie nie na cieszylam slonkiem:no::no::no::no:

Leika ja tez mieszkam na 4 pietrze w starym budownictwie gdzie schody sa strome-drewniane a najgorsze to ze zakrecone na dole:szok: ale daje rade poprostu zjerzdzam na tylnich kołach i wciagam tak samo:eek: wozek wazy 8 kg a mały 11 wiec mam troszke wysiłek,ale ja sie smieje ze bede miał rece i nogi wycwiczone;-) choc nieraz mam dosc:tak:
Noelia wypoczywaj jak mozesz i przywiez nam troszke nowej energii:-)

dziewczyny mama pytanko:-)
jak macie w ustawieniach<<ustawione>>ile postow na strone bo ja mam 40 i moze dlatego zaczynam od 400 strony:eek:

bredna - mój waży 14 kg, dzieciak 9 kg, ale ja obiawiam się, że zjerzdżania po schodach to on by długo nie wytrzymał :no:
Natomiast moje plecy ledwo wytrzymują noszenie go w rękach. ;)

reklama
Dzieki dziewczyny ,torba juz spakowana ,Emi połozyłam szybciej zeby sie ciut zdrzemneła ,ja zeszywam jeszcze bluzkę bo tak szyją je że po jednym włożeniu pod pachami sie rozwaliła:baffled:

O plecach to już nic nie pisze ,moje są w tragicznym stanie i wciąż cos musze żrec zeby jakos funkcjonowac, a najgorsze że wszystko pomaga na chwilkę:wściekła/y: :wściekła/y: :baffled: :-(

Do góry