reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
noelia- baw się dobrze!!!

Pycha - mam Inglesinę Trip :-) Przejrzałam troszkę parasolek i szczerze odradzam jakiekolwiek BabyDesign, bo są bardzo kiczowate... Fajna jest ta Inglesina, fajne są maclaren'y...

Dzien doberek
ja pobudka standard o 8.00
ale o dziwo- ja siedziałam na fotelu moj mały wyjał swoja kołderke z luzeczka, przynius~>>połozył mi na kolana i sie wskrobał do mnie i usnoł:szok: wiec go przeniosłam do luzeczka i moge poklikac
u mnie pogoda do kitu,strasznie wieje a niebo za chmurami schowane:dry:

a ja niemam zamiaru zmieniac wozka na typowa parasolke,moja spacerowka mi odpowiada :tak: z tego co wiem to parasolki nie rozkładaja sie na płasko do spania a mały czesto spi na dworzu:-)

noelia milego wypoczynku:tak::-):-):-)
U mnie tez juz sie slonce schowalo za chmurami i wieje wiatr:wściekła/y:dlugo sie nie na cieszylam slonkiem:no::no::no::no:

Leika ja tez mieszkam na 4 pietrze w starym budownictwie gdzie schody sa strome-drewniane a najgorsze to ze zakrecone na dole:szok: ale daje rade poprostu zjerzdzam na tylnich kołach i wciagam tak samo:eek: wozek wazy 8 kg a mały 11 wiec mam troszke wysiłek,ale ja sie smieje ze bede miał rece i nogi wycwiczone;-) choc nieraz mam dosc:tak:
Noelia wypoczywaj jak mozesz i przywiez nam troszke nowej energii:-)

dziewczyny mama pytanko:-)
jak macie w ustawieniach<<ustawione>>ile postow na strone bo ja mam 40 i moze dlatego zaczynam od 400 strony:eek:

bredna - mój waży 14 kg, dzieciak 9 kg, ale ja obiawiam się, że zjerzdżania po schodach to on by długo nie wytrzymał :no:
Natomiast moje plecy ledwo wytrzymują noszenie go w rękach. ;)

reklama
Dzieki dziewczyny ,torba juz spakowana ,Emi połozyłam szybciej zeby sie ciut zdrzemneła ,ja zeszywam jeszcze bluzkę bo tak szyją je że po jednym włożeniu pod pachami sie rozwaliła:baffled:

O plecach to już nic nie pisze ,moje są w tragicznym stanie i wciąż cos musze żrec zeby jakos funkcjonowac, a najgorsze że wszystko pomaga na chwilkę:wściekła/y: :wściekła/y: :baffled: :-(

Do góry