reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

brenda moja corka tez potrafi sie rzucac na ziemie jak jest cos nie po jej mysli:baffled: do nie dawna to tez mnie gryzla w zlosci :szok::szok::szok:ale odpukac jakos jest spokoj i juz mnie nie gryzie:tak:a jutro sobie tez ta plyte obejrze z tej gazetki bo na temat rzucania sie na podloge tez tam jest:tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja właśnie z pl ją znam.Mama z synkiem w hipermarkecie zakupy robi i mały coś chce a mama na to nie no i mały na podłogę.Biedna mama nie wie co robić puszcza koszyk i cyk też leży i wyma****e rękoma i nogami i krzyczy do tego mały w szoku wstaje i już jest cacy.Lałam jak ją pierwszy raz widziałam bo jest nieziemska.Często też ją dawali w programie śmieszne reklamy z całego świata.

Cześć, nie chcę wyjść na mądralę, ale jak oglądałam Supernianię, to ona mówila, zeby nie reagować wogóle na histerie dziecka, to ono widząc, ze to nie przynosi efektów po prostu za którymś razem przestanie, bo uzna, ze nie ma sensu.. I choć sama nie mam takiego problemu (jeszcze?), to mnie to tłumaczenie przekonuje i jeśli się uda (o ile będzie potrzeba) będę to stosować. Ale wybór oczywiscie należy do Was. Pozdrawiam.

przegladalam nasz watek ksiazka kucharska mam i zobaczylam post julia6 pamietacie ja:confused::tak::tak::tak:dlugo sie juz nie odzywala a wedlug jej licznika to porod sie spoznia 6 dni:tak:Moze juz urodzila i nei ma czasu pisac majac drugie dziecko na swiecie;-)Oj chyba klade sie spac bo juz mnie kregoslup boli od siedzenia na tym moim krzesle:baffled:

reklama
Do góry