reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

"Wspólny wyjazd?
Powstał pomysł żeby we wrześniu polecieć na wspólne babyboomowe wakacje. Wstępnie Rodos. Więcej nic nie wiem. Jeżeli ktoś z Was byłby zainteresowany bardzo proszę o kontakt wyjazdy@babyboom.pl, będziemy informować mailowo o dalszych krokach:-)
aniaslu"

Vici - Iwonce2006 chyba o to chodziło? Jest jako wątek przyklejony na początku każdego podforum. Iwonko, zgadza się?

reklama
"Wspólny wyjazd?
Powstał pomysł żeby we wrześniu polecieć na wspólne babyboomowe wakacje. Wstępnie Rodos. Więcej nic nie wiem. Jeżeli ktoś z Was byłby zainteresowany bardzo proszę o kontakt wyjazdy@babyboom.pl, będziemy informować mailowo o dalszych krokach:-)
aniaslu"

Vici - Iwonce2006 chyba o to chodziło? Jest jako wątek przyklejony na początku każdego podforum. Iwonko, zgadza się?
Dokladnie tak :tak::tak::tak:

Ide umyc zabki i sie klade.PA PA!!!
6.gif

Dzięki za odpowiedzi :) Pytałam konkretnie o spacerówkę-parasolkę, bo wg producentów jest to typ wózka dla dzieci powyżej roku, ale wiem, że wiele mam wozi w nich młodsze dzieci już :)
Ja mam spacerówkę x-landera, ale jest bardzo ciężka, to dla mnie straszny kłopot nosić ją z 4 piętra (pisałam Wam już kiedyś o tym) i kupiłam też lekką parasolkę, ale jeszcze jej nie używam... chyba poczekam, aż mały będzie sam pewnie siedział.

Dobrej nocki!

Hej WSTAWAC SPIOCHY!!!:-):-):-):-):-)
Witam! U mnie slonce za oknem od rana :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:Niebo jest prawie ze bez chmurne :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:A mialo padac,:tak:juz drugi dzien pogoda sie nie sprawdzila tym meteorologom:no::no::no::-D:-D:-D:-DIde robic sniadanko.PA!

Hej

Wsałam koło 8 ,poćwiczyłam ,teraz będę śniadanko robić:tak:

Postanowiłam sobie wakacje małe zrobić i dziś jade do siostry do Poznania :tak: :tak: :-D Pojedziemy sobie na basen i połazimy po sklepach ,oczywiscie z Emilką ,fajnie tak na pare dni chałupę zostawić i sie niczym nie przejmowac:tak: :-) przyjade w srode ,czwartek albo w piątek ,jeszcze musze druga siostre odwiedzić :baffled: :baffled: :happy: troche sie nizgadzamy z moja druga siostrą i niezbyć sie cieszę ale tek mnie zapraszała że musze tez do niej wpaść:dry:

reklama
Dzięki za odpowiedzi :) Pytałam konkretnie o spacerówkę-parasolkę, bo wg producentów jest to typ wózka dla dzieci powyżej roku, ale wiem, że wiele mam wozi w nich młodsze dzieci już :)
Ja mam spacerówkę x-landera, ale jest bardzo ciężka, to dla mnie straszny kłopot nosić ją z 4 piętra (pisałam Wam już kiedyś o tym) i kupiłam też lekką parasolkę, ale jeszcze jej nie używam... chyba poczekam, aż mały będzie sam pewnie siedział.

Dobrej nocki!
Leika a jaka masz parasolkę???? bo ja nadal sie zastanawiam i nie wiem jaka kupić????

Do góry