reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nikita trzymam kciuki!!!!! Zobaczysz wszystko będzie dobrze! Musi być! Trzymaj się cieplutko!

Rety zapomniałam się przywitać!:szok: No więc nadrabiam:tak: Dzień dobry wszystkim. U mnie dziś od samego rana piękna pogoda:cool2: Zaliczyliśmy bardzo długi spacer, po którym Jędrek padł spać w 5 min. Teraz pogoda coś się kiepści, ale jeszcze nic nie pada:tak: Moje dziecko przechodzi typowy bunt dwulatka:szok: :wściekła/y: :no: Już z nim nie wyrabiam :-( Jak zawsze chętnie się kąpał i mył ładnie sam zęby, tak od trzech dni ryczy przy tych czynnościach tak, że nie wiem co mam z nim robić:confused: :baffled: Moje nerwy są na skraju wytrzymałości! Nie wim jak ja to wytrzymam:wściekła/y: :szok: :no: :wściekła/y: :szok: :no:

nikita000 - trzymaj się!!! Będziemy trzymać kciuki!!!!

Dziewczyny, które mają spacerówki- parasolki - od kiedy (od jakiego wieku) wozicie w nich dzieci?

Czesc dziewczyny, nie moglam ostatnio pisac, bo cos mi sie spierniczyl komp. 'Ale teraz juz mam neta, wiec wszystko wrocilo do normy.
W pracy wszystko nowe, nowe software, nowi koledzy, szefowie itd. Fajnie jest, bo mam swoj pokoj wyposazony we wszystko:tak: i dostalam kwiatuszki. Jak na razie bylo ok, tylko duzo roboty, szef bez przerwy kladzie mi akta z napisem, pilne:baffled: wiec czasami nie mam czasu, by pomyslec:baffled: ale i tak chce wrocic do starego zawodu, poniewaz mniej godzin i wieksza placa:tak:
Erik biega juz jak oszalaly:szok: :laugh2: nie nadazamy. Pogoda u nas byla piekna, swiecilo sloneczko, wiec bylismy 3 godziny na dworku.

nikita000 - trzymaj się!!! Będziemy trzymać kciuki!!!!

Dziewczyny, które mają spacerówki- parasolki - od kiedy (od jakiego wieku) wozicie w nich dzieci?
Ja spacerowke taka ze sztywnym rozkladanym oparciem uzywam od 6 miesiaca zycia:tak::-)
aga Gratulacje dla Erika:-):-):-) A jak Eryk sie zachowuje jak jestes w pracy:confused:Nie placze:confused:
My bylismy znow na spacerku i na zakupach:tak:Kupilam miesiecznik Rodzice i sa tam 3 rozne plyty na vcd i jak na razie jedna obejrzelismy i jest super,uczy i bawi:-)Zaraz szykuje kapiel i spanko dla szkrabka:tak::-)
sewa Jest tez w tej gazetce Rodzice plyta SZCZESLIWE DZIECKO-metody uspokajania krzyczacego malucha.Magiczne sposoby jakiegos dr. na uciszenie rozwscieczonych dzieciaczkow :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwonka Erik szybko sie przystosowal, bardzo kocha babcie:tak: , biega za nia po calym mieszkaniu i chce sie bawic, ogolnie nie ma z nim problemu:tak: Zlote dziecko:tak: :-)

No, moje diecko już śpi. Dziś było trochę spokojniej przy wieczornej toalecie :tak: :tak: :tak: Ale i tak jutro biegnę po gazetę z płytami:-) :-) ;-) Iwonka dzięki.

Aga fajnie, że Erik taki super chłopak i nie płacze za mamą :tak: jak znika na tyle godz.

Leika ja zmieniłam wózek na spacerówkę parasolkę, z rozkładanym oparciem jak Jędrek miał 10 m-cy

Dobra dziewczyny zmykam, bo kupiłam sobie dziś nowy "Twój Styl" i mam ochotę poczytać:tak: :tak: :tak:

Dobrej nocy życzę! Papatki!

Oj pusto tu jakos:-:)-:)-(W przyszla sobote robie moje i Roberta urodziny i chcialabym cos wymyslec nowego na obiad:confused:Kupilam sobie nawet dwie gazetki z przepisami ale jeszcze nie czytalam ich:no: Moze piers z kurczaka w jakiejs innej odmianie tzn roladki czy cos:confused:Macie ciekawy pomysl
Wcinam teraz wlasnie kolacje a potem musze jeszcze pranie powiesic:baffled:

dziewczyny witam was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w czytaniu nadrobiłam wszystko ale mam metlik w głowie przez 10 dni dałyscie czadu:-D :-D

mieszka sie narazie całkiem dobrze;-)

NIKITA kobitko trzymam kciukaski za ciebie zeby wszystko było dobrze:-)

ja tez musze kupic sobie gazetke z płytami bo moj mały to straszny wscieklak:wściekła/y: :wściekła/y: jak tylko cos nie po jego mysli to zaraz bije -szcypie i ZUCA sie na ziemie a ja nie wiem co wtedy robic:baffled: (potrafi nawet na dworzu zucic sie na ziemie):eek:
Aga brawa dla Erika
teraz mało co jestem w domu bo co chwile kumpele mnie gdzies wyciagaja a to na kawe a to na miasto,,,,,,a mi sie nieraz nie chce mam ochote zabunkrowac sie w domu;-)

a wogole to bb strasznie mi zamula:wściekła/y: i jak wchodze to zaczynam od strony 400 :szok:

reklama
Do góry