reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nikita trzymam kciuki!!!!! Zobaczysz wszystko będzie dobrze! Musi być! Trzymaj się cieplutko!

Rety zapomniałam się przywitać!:szok: No więc nadrabiam:tak: Dzień dobry wszystkim. U mnie dziś od samego rana piękna pogoda:cool2: Zaliczyliśmy bardzo długi spacer, po którym Jędrek padł spać w 5 min. Teraz pogoda coś się kiepści, ale jeszcze nic nie pada:tak: Moje dziecko przechodzi typowy bunt dwulatka:szok: :wściekła/y: :no: Już z nim nie wyrabiam :-( Jak zawsze chętnie się kąpał i mył ładnie sam zęby, tak od trzech dni ryczy przy tych czynnościach tak, że nie wiem co mam z nim robić:confused: :baffled: Moje nerwy są na skraju wytrzymałości! Nie wim jak ja to wytrzymam:wściekła/y: :szok: :no: :wściekła/y: :szok: :no:

nikita000 - trzymaj się!!! Będziemy trzymać kciuki!!!!

Dziewczyny, które mają spacerówki- parasolki - od kiedy (od jakiego wieku) wozicie w nich dzieci?

Czesc dziewczyny, nie moglam ostatnio pisac, bo cos mi sie spierniczyl komp. 'Ale teraz juz mam neta, wiec wszystko wrocilo do normy.
W pracy wszystko nowe, nowe software, nowi koledzy, szefowie itd. Fajnie jest, bo mam swoj pokoj wyposazony we wszystko:tak: i dostalam kwiatuszki. Jak na razie bylo ok, tylko duzo roboty, szef bez przerwy kladzie mi akta z napisem, pilne:baffled: wiec czasami nie mam czasu, by pomyslec:baffled: ale i tak chce wrocic do starego zawodu, poniewaz mniej godzin i wieksza placa:tak:
Erik biega juz jak oszalaly:szok: :laugh2: nie nadazamy. Pogoda u nas byla piekna, swiecilo sloneczko, wiec bylismy 3 godziny na dworku.

nikita000 - trzymaj się!!! Będziemy trzymać kciuki!!!!

Dziewczyny, które mają spacerówki- parasolki - od kiedy (od jakiego wieku) wozicie w nich dzieci?
Ja spacerowke taka ze sztywnym rozkladanym oparciem uzywam od 6 miesiaca zycia:tak::-)
aga Gratulacje dla Erika:-):-):-) A jak Eryk sie zachowuje jak jestes w pracy:confused:Nie placze:confused:
My bylismy znow na spacerku i na zakupach:tak:Kupilam miesiecznik Rodzice i sa tam 3 rozne plyty na vcd i jak na razie jedna obejrzelismy i jest super,uczy i bawi:-)Zaraz szykuje kapiel i spanko dla szkrabka:tak::-)
sewa Jest tez w tej gazetce Rodzice plyta SZCZESLIWE DZIECKO-metody uspokajania krzyczacego malucha.Magiczne sposoby jakiegos dr. na uciszenie rozwscieczonych dzieciaczkow :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwonka Erik szybko sie przystosowal, bardzo kocha babcie:tak: , biega za nia po calym mieszkaniu i chce sie bawic, ogolnie nie ma z nim problemu:tak: Zlote dziecko:tak: :-)

No, moje diecko już śpi. Dziś było trochę spokojniej przy wieczornej toalecie :tak: :tak: :tak: Ale i tak jutro biegnę po gazetę z płytami:-) :-) ;-) Iwonka dzięki.

Aga fajnie, że Erik taki super chłopak i nie płacze za mamą :tak: jak znika na tyle godz.

Leika ja zmieniłam wózek na spacerówkę parasolkę, z rozkładanym oparciem jak Jędrek miał 10 m-cy

Dobra dziewczyny zmykam, bo kupiłam sobie dziś nowy "Twój Styl" i mam ochotę poczytać:tak: :tak: :tak:

Dobrej nocy życzę! Papatki!

Oj pusto tu jakos:-:)-:)-(W przyszla sobote robie moje i Roberta urodziny i chcialabym cos wymyslec nowego na obiad:confused:Kupilam sobie nawet dwie gazetki z przepisami ale jeszcze nie czytalam ich:no: Moze piers z kurczaka w jakiejs innej odmianie tzn roladki czy cos:confused:Macie ciekawy pomysl
Wcinam teraz wlasnie kolacje a potem musze jeszcze pranie powiesic:baffled:

dziewczyny witam was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w czytaniu nadrobiłam wszystko ale mam metlik w głowie przez 10 dni dałyscie czadu:-D :-D

mieszka sie narazie całkiem dobrze;-)

NIKITA kobitko trzymam kciukaski za ciebie zeby wszystko było dobrze:-)

ja tez musze kupic sobie gazetke z płytami bo moj mały to straszny wscieklak:wściekła/y: :wściekła/y: jak tylko cos nie po jego mysli to zaraz bije -szcypie i ZUCA sie na ziemie a ja nie wiem co wtedy robic:baffled: (potrafi nawet na dworzu zucic sie na ziemie):eek:
Aga brawa dla Erika
teraz mało co jestem w domu bo co chwile kumpele mnie gdzies wyciagaja a to na kawe a to na miasto,,,,,,a mi sie nieraz nie chce mam ochote zabunkrowac sie w domu;-)

a wogole to bb strasznie mi zamula:wściekła/y: i jak wchodze to zaczynam od strony 400 :szok:

reklama
Do góry