reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Donatella ,wiem jakie to przykre doswiadczenie jak dziecko sie krztusi ,do niedawna Emilka krztusiła się nawet do trzech razy na tydziń ,serio ,bananem ,jabłkiem chlebem ,ostatnio jakos mniej ,ale nie przechodziłam z tego powodu na papki ,uważam że to bład ,niech gryzie i niech sie uczy grysć i połykac, a ty poprostu musisz go bacznie obserwowac ,Potem nic nie bedzie ci chciał gryść i potem bedzie kłopot,a tak wyćwiczy żuchwe ,przełyk itd .

tak tylko radze ,mam nadzieje ze sie nieobrazisz że się mądrzę,:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-)
mysle ze noelia ma racje.Ja nadal probuje dawac jabjko w kawalku i pilnuje choc wiem ze tego tak sie nie da dopilnowac ale chyba moje dziecko ma uraz do jablka bo nie chce go jesc tylko sie nim bawi a inne wcina owoce:baffled::-D

reklama
Ach nie chce mi sie jeszcze robic obiadu:no::-pIde sobie zrobic kawusie do ciasteczek ktore skonsumuje siedzac przed monitorem:-D:-D:-D:-D:-D:-DTatus tez poszedl sobie spac,wiec co ja bede tam sie bawic w kuchni w gotowanie:confused: jak tez musze chwile odpoczac przy kompie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja juz po obiadku ,dzis nie musiałam robic bo robiła szwagierka ze swoim facetm który jest kucharzem :tak: :-D udało mi się

Czy was tez wciaż wylogowuje samo ,ja nigdy się niwylogowywałam ,a teraz jestem za kazdym razem zmuszona sie logować ,nawet ten dziwny numer już na pamięć znam:baffled: :wściekła/y: :baffled:

Czy was tez wciaż wylogowuje samo ,ja nigdy się niwylogowywałam ,a teraz jestem za kazdym razem zmuszona sie logować ,nawet ten dziwny numer już na pamięć znam:baffled: :wściekła/y: :baffled:
Nie ,u mnie jest ok:tak:Ja nigdy sie nie wylogowywuje i zawsze jak otwieram strone bb jestem juz zalogowana na szczescie :tak::-)Bo kiedys jakos tez mialam problemy z tym a zapomnialam hasla :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
bylam teraz na stronie Danonki i zadalam pytanie do ekspertow.Ciekawe kiedy mi odpisza:confused:A pytanie dotyczylo zywienia dziecka :tak:

noelia Moje dziecko jak ze mna klika na bb to ciagle jest zafascynowane zdjeciem w Twoim podpisie tzn ta zabawka, choc ma tez swoja podobna:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Mi raz Emi zaksztusiła sie jabłkiem wypluła po kaszleniu dośc spory kawałek ale zgadzam si z dziewczynami zeby nie wpdac w panike i nie przechodzic na papki:tak:

my jz tez po spacerku byłam w centum sklepów kupić mojej mamie prezent bo jutro ma urodzinki kupiłam jej torebke bardzo mi sie apodobala sobie bym z chęcią wziela ale niech ma kobiecina cos od zycia;-):-D

Pogoda cudna toche wieje ale juz sie do tego przyzwyczaiłam na wyspach
na obiad tworze dzis kapuśniak
Emi zasnela
Zuza moja podopieczna takze wiec ja klikam:tak:

Do góry