reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziecko spi ale za nim usnela to mnie tak wymeczyla ze szok.Ostatnio albo lapie mnie za uszy i trzyma lub wklada palce do ust lub mi w oczy,wogole bawi sie moja twarza a juz nie mowie jakie mam wlosy potargane:szok::tak::-)i do tego ze sto razy mnie caluje!
Zapomnialam napisac ze ostatnio jak jej mylam wlosy to juz nie miala takiego siana:tak:xciekae co jutro bedzie jak wstanie :confused::-DBylam tez dzis u fryzjera zapytac sie ile by kosztowal balejaz dwu kolorowy na moje wlosy to krzyknela mi 180 zl :szok::szok::szok::szok::szok::szok:i to nie byl jakis salon fryzjerski tylko klitka mala dwa na dwa:baffled: no coz jeszcze sie zastanowie:eek::eek::eek:Winko dobre wlasnie zaczelam pic;-)ostatnio lubuje sie w Kadarce ;-):-p
A co to juz nikogo nie ma :confused::-(
noelia super ze urodzinki sie udaly:tak:pewnie dziecko jest najbardziej zadowolone bo nowych zabawek przybylo:tak::-D

reklama
mieliśmy dzis fajny dzień bo bylismy długo na dworze, potem u moich rodziców a tam była moja siostra z córkami, więc Maja znów się wyszalała, moje siostrzenice traktuja Maję jak taka żywa lalkę i robia z nią różne dziwne rzeczy, a ona ma z tego radochę :happy: najlepsza zabawa to ciaganie Majki w kocu po całym mieszkaniu :-D

Pycha no widzisz jaka roznica:szok:ale ja mam dlugie wlosy i moze dlatego,choc juz sama nie wiem:no::baffled::dry:A Maja rzeczywiscie ma radoche po takiej zabawie:-)
nalalam sobie drugi kieliszek wina i juz pol butelki nie ma :tak::confused::-D

Pycha to jade do was do fryzjera:tak:liczac koszty podrozy to pewnie wyjdzie to samo ale przynajmniej bede miala wycieczke:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da tak na powaznie to musze poszukac czegos tanszego ale tu mi pasowalo bo blisko domu:dry:moze jeszcze kolo tesciowej sie spytam w zakladzie fryzjerskim:confused::baffled:
a no to zdrowka:-)przynajmniej sama nie pije :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny, a jak sobie radzicie z tzw. rytuałem dnia? Dziecko powinno mieć stałe pory na stałe punkty dnia. Mnie one czasem wychodzą bokiem, zwłaszcza teraz zimą. Latem wychodziłam na cały dzień do parku i spedzałam go z koleżankami mamami, a teraz wybiegamy na godzinkę i to nie zawsze o tej samej porze i .. można umrzeć. Mąż pracuje, więc oczywiste, ze go nie ma przez większość dnia. A ja czasem kota dostaję, jeszcze jak sama czuję się gorzej, albo Małej coś doskwiera.. :baffled:
Czy winko to dobre rozwiązanie? ;-) :no:

Do góry