reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

PYCHA szczerze mowiac ładniejszy jest Baby Dreams Bunny ale ja i tak bym wziela na twoim miejscu z rozkladanym oparciem dzidzi bedzie wygodniej a dla ciebie lepszy na dalsze podroze bo jak dzidzia zasnie to do domu sie spieszyc nie bedziesz musiala

reklama
Pycha jesli chodzi o wozek to opcja pierwsza:tak:
A ja bylam na tym bazarku i kupilam Vanessce fajne jeansy za cale 8 zl i cieplutka kamizelke tez za 8 zl.Wszystko w idealnym stanie, firma next:tak: :tak: :tak:

No tak,weekend i pustki:-( :no2: :rolleyes: :evil: :errr: :crazy: :rofl2: :shocked2: :happy2: :sorry2: :confused2: :dull: :sorry: :angry: :biggrin2: :chief: :frown: :growl: :ninja2: :rolleyes2: :sad: :unsure: :wink:
To moze pozniej wpadne :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Mam ochote dzis na winko i chyba sobie zaraz otworze i wypije sama...........dekoder polsatu mi nie dziala:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: nie wiem co sie stalo,Robert cos tam majstruje przy antenie :tak:

Iwonka może vaneska coś przestawiła pilotem ,moja Emi coś tak popykała w pilocie że potem już nic nie mogliśmy zrobić i mój chop dzwonił do polsatu i babka przez 15 minut tłumaczyła mu co i jak ma zrobic ,musiał od nowa wszystko programowac,ale zrobił i była jeszcze lepiej ustawione niz wcześniej ,a teraz juz wie jak programowac i sam robi jak Emi cos zmajstruje:tak:

nic nie wymajstrowal i trzeba wezwac fachowca:wściekła/y: zainstalowalam sobie ta Mozille zobaczymy jak teraz bedzie mi dzialac forum:tak:ide kapac dziecko i polozyc spac,Dzisiaj pozniej bo i pozniej byla drzemka w dzien.

Witam:-)
Wpadam na chwilkę, żeby życzyć dzisiejszemu soleniantowi:
Wszystkiego najlepszego Kacperku z okazji ukończenia roczku:-):-):-)
3.gif
16.gif

reklama
Juz po imprezce ,fajnie było winka wypiłam i gadane miałam :szok: :szok: :-D
ale wesoło było ,a Emi dorwała drugą babcie i kazała jej się z nia bawić ,nie mogła babcia biedna jej uciec choć na chwilkę:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Iwonka i jak winko smakuje?

Do góry