reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Iwonka - a z mężusiem winkiem się nie podzielisz:confused:. Oj, nieładnie, nieładnie ;-):-D:-D:-D.
Moje dzieci już w łóżkach (nareszcie;-)) i zaraz też z mężem zapodamy sobie po drineczku:cool2::cool2::cool2:.

szkoda że tą antene ruszaliście ,lepiej zadzwonic do nich i powiedzieć ze polsatu nie ma ,to oni wszystko mówia co i jak i razem z gościem przy telefonie można kodowac od nowa i gra :tak:

Czasem cos sie rozkodowuje ,nie wiem czemu i i nie ma nic ,wystarczy od nowa zakodowac

Tez jet tak że sygnał ucieka jak mocno śnieg pada ,albo deszcz ,a po chwili wraca ,czasem wystarczy na chwilke wyłączyć ,no tak na 10 minutek i włączyc i jest ok ,

my mamy na karte ,to czasem karte wyciągamy ,ale jak jest wyłączony dekoder i wkładamy z powrotem i włanczamy i jest

noelia dzwonilam dwa razy za nim ruszylismy antene i nic.Powiedzieli ze to antena sie rozstroila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ide kapac szkrabka bo juz tatus wode na szykowal :tak:

tez jak czasem pada snieg czy deszcz to tak robilismy i z kontaktu wyciagalismy jak kiedys tez nam zalecali.Tym razem jest cos nie tak,juz nie raz ustawialismy sami antene bo przecviez sie przeprowadzalismy i wogole a tym razem nic to nie dalo

jeszcze winka nie pilam czekam jak dziecko pojdzie spac.A antene juz sami nie raz ustawialismy i bylo zawsze dobrze a tym razem cos nie tak.Dobra spadam bo mnie juz wolaja...

reklama
myslę ze to by trzeba było od nowa zakodowac ,ale to dość skomplikowane jest ,tylko mój maż to umie zrobić .

cos mi sie pomyliło ,myslałam że macie polsat od niedawna :confused: :zawstydzona/y: to juz znacie te wszystkie sztuczki:tak: :tak:

Do góry