reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Magda31 My jak bylismy po lozko w IKEA to moje dziecko tez tam smigalo miedzy tymi sofami i wogole nie patrzyla gdzie my jestesmy tylko sobie szla i szla.
Kurcze dopiero pisalam ze nie pada a juz leje:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
U nas też zaczyna kropić.:-) :-)
I moja mała też ogląda teletubisie, a ja na ten czas do kompa. Zaraz idę robić jej drugie śniadanko - czyli dzisiaj paróweczki, ostatnio zjadła dwie:szok: :szok: :szok: - co mnie bardzo zszokowało:szok: :szok: :szok:

:-D moja dzis tez parówke na śniadanko zjadła, bardzo je lubi i jak jej podgrzewam to zawsze krzyczy że chce juz

a tak wogóle to dzien dobry

u nas jak na razie ładnie, jak wstałysmy to pieknie słonko świeciło :happy: no ale nie wiadomo czy za chwile nie zacznie padac :no: więc zaraz spadamy na spacerek

Dla Lenki
z
drówka szczęścia pomyslności
z okazji
ROCZKU
images2jh0.jpg

reklama
Mały śpi, a ja właśnie skończyłam prasowanie. U nas wyszło słońce, ale chmur też jest sporo. Myślę, że zdążymy jednak na spacer. Po południu ma znowu padać:-(.

Do góry