reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie było mnie trochę bo miałam problem z kompem ale jest oki i zaraz spadam czytać.

WSZYSTKIEGO KOLOROWEGO DLA ERIKA Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK.

WSZYSTKIEGO CUDOWNEGO DLA LENKI TEż Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK.

reklama
DUŻO UŚMIECHÓW DLA LENKI W DNIU URODZIN !!!

Witajcie Kobitki,
U nas pogoda marcowa,czyli jak w garcu-raz deszczyk raz słoneczko.
Kacperek zasnął więc chwila dla mamy...Wciąż zapominam o nowej godzinie teletubisiów,wcześniejsza była lepsza przynajmniej dla mojego szkraba:tak: :tak: :tak: .
Wczoraj byłam u gina.Trochę się bałam bo mam mięśniaka i wiecie jak to jest.Człowiek/w domyśle-kobieta/ zaraz wyobraża sobie najgorsze.Ale na szczęście nie jest zle.
Wczoraj też przyszedł ,a właściwie przywiezli prezent dla Kacperka,który zamówiliśmy na Allegro.Rowerek-skuterek.Bardzo fajny.Nie wiem czy wytrzymam do soboty żeby mu nie pokazać wcześniej:baffled: :baffled: :baffled: .

Mój Kacper jeszcze nie próbował parówek,ale nie dlatedo że jestem przeciwniczką paróweczek tylko boję się mu je dać przez tę jego cholerną alergie.

No ,to na razie...

u nas tez piekne słonko świeci i chcialam myknąc na spacer ale mała padnieta jakos wczesniej niz zwykle dzis wstala wiec spi juz ponownie:tak:

co do parówek słyszałam rózne opinie a moja mała je lubi wiec też wcina

Fakt parówki to temat rzeka,każdy co innego sądzi.
Pogoda u nas wiosenna w dzień a zimowa w nocy.Rano mini śniegu leży a w południe po 15 stopni.

A my wlasnie wrocilismy ze spacerku:tak: Bylo przyjemnie jak na wiosne:cool2: Ale ja mam mokre spodnie a nie mowie juz jak wyglada kombinezon dziecka.Obydwoje wygladamy jak dzieci wojny:szok: Teraz zaczal padac deszczyk.Zaraz klade sie obok Vanesski bo to czas na jej drzemke:tak:

my po spacerku, który nie był zbyt przyjemny, bo w deszczu :no:

mała chyba śpi, cos nie chciała usnąc, leżałam z nią w pokoju chyba z pól godziny, a ona cały czas sobie gadała, więc wkurzyłam sie i wyszłam, ale teraz już jest cicho, zaraz pójde sprawdzić

a co do parówek??? no cóz teraz to chyba nic nie jest na 100% zdrowe,

o rany ............. mała jeszcze nie śpi :baffled::baffled::baffled:

My właśnie wróciliśmy ze spaceru, bo już zaczynało padać. Po porannym słońcu pozostało już tylko wspomnienie:baffled:. Oczywiście nie zdążyliśmy się załapać na ładną pogodę. Ale Kuba zadowolony, bo byliśmy na huśtawkach:-).
Co do parówek, to my bardzo żadko je kupujemy, bo poznałam proces ich produkcji i od tego czasu robi mi się niedobrze, jak je jem:-p. Częściej kupujemy jakieś lepsze kiełbaski, bo Karola je lubi. Ale kiedyś też lubiałam parówki.

reklama
Do góry