reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja moja Lenkętez prowadzam za raczki ponad dwoch miesiecy a od ponad dwoch tygodni sama zasuwa miedzy mna a Michalem :-) :-)
ale tez slyszalam ze za rączki sie dziecka nie powinno prowadzic tylko pod paszki :-) :confused: bo sie stopki wyginaja nieprawidlowo czy cos takiego :-)

Wszystkiego najlepszego dla Lenki z okazji urodzin :-) :-D :-) To dziś, prawda?

A wszystkim mamom i dzieciaczkom miłego słonecznego dnia.

Witam:-)
Podziwiam Was, że potraficie tu do tak późnej pory pisać. Ja o godz. 22.00 już bym najchętniej spała:baffled:. Dzisiaj u nas pobudka tradycyjnie o 6.30, a nocka też nieciekawa, bo postanowiłam nie dawać Kubciowi butli z mlekiem w nocy. W dzień już znowu je całkiem sporo, więc nie potrzebuje w nocy podjadać. No i był ryk przez 1,5 godz. (od.1.00). Woda nie za bardzo mu podchodzi, a mleczka nie dostał:no:. Teraz mam oczy na zapałkach, ale mam nadzieję, że co noc, ryczenie będzie trwało krócej;-). W końcu już nam przesypiał całe noce, więc wiem, że potrafi:tak:. Tylko, czy starczy mi sił:confused::baffled:.
Przede mną jeszcze dzisiaj prasowanie, bo ostatnio mi się nie chciało (Aga - przyślij, jak też coś masz;-):laugh2:). Zapowiada się fajny dzień:eek::-p.
Pycha - brawa dla małej Samosi:-).

Wszystkiego najlepszego dla LENKI :-):-):-):-):-):-):-)
dandypanda1nq.gif

Tak Olu to dzis :-)
dziekujemy bardzo
jakpomysle o tych prawie 30 gosciach brr :-D :-D :-D
ale mi sie dzis na wspominki zebralo :zawstydzona/y: rok temu malutka jeszcze w brzuszku byla a teraz mija juz rok .....jak ten czas szybko leci :-( :-)

mam nadzieje ze tort bedzie do odebrania - snilo mi sie dzis ze nie zrobili :-D :-D :szok: :-D

reklama
Witam! No sloneczny dzien to niestety sie nie zapowiada:no: ale przynajmniej nie pada:tak: Ja dzis sobie pospalam do 8:00:-) Moje dziecko oglada Teletubisie a ja na kompa myk:-D Pozdrawiam:tak: :-) :-)

Do góry