reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja ostatnio nie mam kompletnie na nic czasu:-(
Cudem udaje mi się chociaż na chwilke dojść do kompa.
Tak to pranie , prasowanie , gotowanie i do tego nieznośne dziecko któremu właśnie wychodzą kolejne ząbki.Mam nadzieje że jeszcze niedługo i jego złe humorki pójdą w zapomnienie :happy:
Póki co jest strasznie marudny, nie chce się nawet bawić cały czas marudzi i z tego co widze to on sam nie wie czego chce:confused:
Dobra zmykam prasować...:tak:
Pozdrawiam cały wątek ;-)

Przysłali dzisiaj jeździk, który zamówiłam na allegro. Ciekawe czy się Majeczce spodoba bo teraz śpi. Mam nadzieję że tak bo już sama nie wiem czym ją zająć, żeby dała biednej mamie (czyli mnie :-D :-D :-D ) chwilkę odpocząć

Iwonka Jutro urodzinki ,zrobiłam ten suwaczek bo na urodzinki on się fajnie zmienia :tak: a potem to nawet minuty i godziny liczy;-)
Już jestesmy po wizycie i malusiej niespełna jednodniowej Oleńki :tak: :tak: śliczna kruszynka ,jak to sie zapomina ,że takie dzieciątko takie malutki jest ciutenkie :tak: :-) :-D jak tak popatrzyłam to tez już bym chciała druga taka kruszynke mieć:tak: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

zielona nie chcę cię załamywać, ale potem wcale nie będzie lepiej. Ja też na nic nie mam czasu, a jak Majka nie śpi to wcale nie da mi dojść do kompa, bo zaraz przychodzi i mnie gdzieś ciągnie. Najlepsze jest jednak to że jak jej tata siedzi przy kompie to nawet na to nie zwróci uwagi. I gdzie tu sprawiedliwość?:szok: :szok: :szok:

Parówki hmmm...juz sama nie wiem co o nich mysleć ,napewno to nic dobrego w sensie zdrowotnym nie jest ,ale jak pisała Iwonka czy taka wędlina napakowana chemią jest lepsza ,tez pewnie nie ,:no: :no:

Ostatnio jak paróki kupiłam to były tak tłuste ze na talerzu zostaał po nich smalec bleeeee fujjjjjjjj:no: :no: :baffled: :-( teraz kupuję lepsze kiełbaski w których mięsko widac :-p

A ja poszlam polozyc sie kolo dziecka zeby zrobilo sobie drzemke i sama zasnelam:szok: :-D :-D :-D Ale na szczescie sie przebudzilam i kawusie sobie zrobilam i do tego cale opajkowanie ciasteczek takich z marmolada i z makiem i rozne takie,no wiecie:tak: Juz prawie wszystko zjadlam:szok: :tak:
zuzia uwierz mi jakbys zobaczyla jak powstaja wszystkie produkty to bys nic nie jadla.Ja niechce wam psuc apetytu,tym bardziej ze zbliza sie lato.Kielbaski takie czy siakie.pyszne lody lub jogurt.Na wlasne oczy widzialam jak sie to robi w masarni czy przy produkcji lodow lub jogurtow:szok: :tak: I pracowalam przy tym i ach szkoda gadac.Lepiej o tym nie myslec bo bysmy nic nie jedli:no: :-)

anaconda noelia u mnie to samo_On moze siedziec przy kompie a VANESSA do niego nie podejdzie a ja tylko usiade to juz przylazi i mnie ciagnie za reke gdzies.A ja jestem cwana i jak tatus przychodzi to ja myk na kompa a dziecku mowie idz do tatusia.A tatusiowi mowie,baw sie z dzieckiem bo ona zaraz idzie spac i takie tam:-D :-D :-D :-D

reklama
Wiem Iwonka, tylko jak usłyszałam co mielą do tych parówek, to już wolę faszerować się chemią;-):-p (mnie łatwo obrzydzić jedzenie:baffled:). Ale generalnie to prawda, że teraz ogólnie "życie" jest niezdrowe, a na każdym kroku jakieś afery związane z jedzeniem. Chyba trzeba zająć się uprawą ogródka i hodowlą zwierzaków, wtedy będziemy wiedzieli, co jemy;-):-D.

Do góry