reklama
K
kasiula matula
Gość
nas tez zlał deszcz
teraz robie sosik dla mezczysz jak wroca z pracy zeby mieli co zszamac mala spi bo jaaks maruda byla
znacie jakies zabawy stymulujace nauke chodzenia
teraz robie sosik dla mezczysz jak wroca z pracy zeby mieli co zszamac mala spi bo jaaks maruda byla
znacie jakies zabawy stymulujace nauke chodzenia
K
kasiula matula
Gość
emi uwielbia maszerowac trzymana za obie raczki
K
kasiula matula
Gość
no z plecami to fakt daje popalic nie mowie bo caly czas jej nie prowadzam jak mam czas bo chyba tak tez cwicze nozki
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Moja Vanesska to przy takim chodziku pchaczu duzo smigala za nim dobrze zaczela chodzic ,za rece tez ja prowadzalam ale nie dlugo bo sama dosc szybko opanowala pozniej chodzenie samodzielnie:-) .Na spacerze tez za reke mi sie nie daje prowadzic bo ona chce sama i juz ;-)
kasiula matula chcialam wejsc na ta stronke co masz w podpisie ale niedadady:-( ;-)
kasiula matula chcialam wejsc na ta stronke co masz w podpisie ale niedadady:-( ;-)
U nas leje od godziny, porażka z tą pogodą! :-(
Iwonka - dobrze, że mi przypomniałaś o poczcie, mam książkę kupioną na allegro do odebrania i już tydzień się po nią wybieram... Moja durna poczta nie ma podjazdu dla wózka i nie wiem, jak to zrobię...
Iwonka - dobrze, że mi przypomniałaś o poczcie, mam książkę kupioną na allegro do odebrania i już tydzień się po nią wybieram... Moja durna poczta nie ma podjazdu dla wózka i nie wiem, jak to zrobię...
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Zaraz bedzie ulubiona dobranocka mojej corki Bracia Koala ,pozniej szykowanko do spania i mama bedzie miala wieczor wolny:-) :-) :-)
Podziel się: