reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kasiulla to Twoja Lena tylko 1 dzien mlodsza od Erika:tak: :-) Wejdz sobie do pierwszego lepszego sklepu z zabawkami, bedziesz miala tyle prezentow, ze nie bedziesz sie mogla zdecydowac, ktory wybrac:tak: :-) Nasz Erik od nas dostanie suchy basen w ksztalcie wozu strazy pozarnej wypelniony pileczkami, od innych wiem, ze dostanie pojazdy, coby mogl sie nimi poruszac po mieszkaniu, gdyby znudzilo mu sie chodzenie piechota:laugh2: , dostanie duzo ksiazeczek, bo uwielbia jak mu czytamy, wielkiego misia, stolik do zabawy wielofunkcyjny, klocki, playmobile itd.

He, he, Aga - to niedługo będziesz miała w domku sklep z zabawkami;-):-D. My zresztą też mamy już od dawna:cool2:.

Witam mamuśki!

Szczerze mówiąc też mam już dosyć zabawek w domu. Powoli nie ma się gdzie z tym wszystkim podziać. Już na Święta prosiłam rodzinkę, żeby nie kupowali żadnych wielkich sprzętów, bo w domu robi się graciarnia. A i tak najlepsze zabawki to garnki, talerze i sztućce.

Aga my basen z pileczkami zakupilismy juz w zeszle wakacje :confused:
jezdziki juz mamy, misie edukacyjne itd itp dlatego mamy problem co kupic
nie chcemy tez robic z domu sklepu z zabawkami (choc i tak prawie juz jest :-D :-D ) moze jakas ksiazke ale w sumie mamy kilka i wszystkie juz obgryzione :-D

Czesc, ja juz na nogach po wczorajszej balandze:laugh2: Wkoncu z mezem zrobilismy sobie wypad ze znajomymi i bylo bardzo fajnie:tak: :-)
Kasiulla, nasz Erik do tej pory ma malo zabawek, bo ich po prostu nie kupowalismy, za to duzo ksiazeczek, bo lubi je ogladac:tak: wiec problemu u nas z wyborem prezentu nikt raczej nie ma:tak: W porownaniu z innymi dziecmi w jego wieku jest bardzo "ubogi" w zabawki,bo tak chcielismy. Teraz na roczek ich sporo dostanie,wiec bedzie akurat:tak: Musicie sie troche rozejrzec za czyms fajnym, a jest tego mnostwo, wiec pewnie wpadnie wam cos fajnego w oko:tak:
Magda Erik tez uwielbia siedziec w kuchni i bawic sie lyzkami, ale pewnie to wszystkie dzieci tak maja:tak: :laugh2:
Zuzia jak stwierdzimy, ze pokoj malego peka w szwach,to powydajemy zabawki lub sprzedamy, bo innego wyjscia nie widze:tak: :-)

Hej

U nas tez ful zabawek ,a jeszcze wózeczek dla lali dojdzie to juz w ogóle sie nie ruszymy :no: byliśmy wczoraj w MAKRO i w TESCO i d...pa ,nie ma nic ,juz sma nie wiem gdzie my ten wózek kupimy ,trzeba by jechac to jakiegoś wielkiego sklepu zabawkowego ale u nas w okolicy takowych nie ma:no: :wściekła/y: :no:

joann@ u ciebie ,jak w pracy, macie snieg ?

reklama
Dzień dobry w niedzielę!

U nas też już sporo zabawek, a przecież to dopiero początek! to powiedzcie, dziewczyny, gdzie przechowujecie te zabawki? W jakiejś skrzyni?

Do góry