reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej:-)
U nas w przychodni na szczęście waga jest elektroniczna.
Cloe - super macie z tym wyjazdem:-).
Nikita - dbaj o siebie:tak:.
Moje dzieciątko wypiło dziś rano rekordową ilość mleka z 210 ml wody:szok:. Ale wczoraj wieczorem, jak próbowałam mu dać mleko, to nie chciał. Ciekawe, czemu pije tylko w nocy i rano:confused:. Ale dobre i to:tak:.
Iwonka - a jak u was z piciem mleczka, próbowaliście rano:confused:

Hej

wstałyśmy ,śniadanko zjedzone ,teraz na zakupki ;-)

Nikita napisz Madziarce ,o tych twoich problemach z sercem ,bo prosiła ,ale mnie ,pomyliła osoby ,a ona tez cos ma i chce chyba objawy porównac :tak: :-)

Mi tez czasem serce mocniej załomocze ,ale nie jakos czesto i nie mam duszności więc sie nie przejmuję tym zbytnio:no:

Czesc, jejku dziewczyny, jeszcze mlode jestesmy, a juz serducha nam nawalaja:no:
Iwonka moj maly byl juz mierzony na stojaco, a wazony na siedzaco na wadze elektronicznej, wiec pewnie u was bedzie tak samo:tak:
Moj Erik dzieki Bogu zadnych alergii nie ma i mam nadzieje, ze go omina:tak:
Ostatnio zaparl sie na chodzenie i caly czas chce biegac bez trzymanki jak kaskader:laugh2: :laugh2:
Pediatra zapytal nas, czy maly raczkuje, bo to ponoc wazne. Gdy odpowiedzielismy, ze juz od dluzszego czasu, stwierdzil, by malego wspierac w raczkowaniu jak najdluzej, bo na chodzenie ma jeszcze czas, ale jezeli juz sie tak rwie do samodzielnego biegania, to naturlanie nie nalezy mu bronic:tak:
Madziara, Nikita trzymajcie sie dzielnie kobiety!

Witam w weekend!:-) Choc mrozny jeszcze ale od jutra odwilz:tak: :-)
aga Widzisz to mieliscie szczescie bo my jak bylismy na rocznikowym bilansie to tez wazenie bylo na malutkiej niemowlecej wadze i mierzenie przy linijce na lezaco:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: A jesli chodzi o raczkowanie to podobno dziecko sie lepiej uczy,ma lepsza pamiec i orientacje w terenie i wogole same plusy ale czy ja wiem:confused: ja nie raczkowalam a do ulomnych nie na leze:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
zuzia Nie jeszcze nie dawalam bo nie kupilam a te poprzednie mleka musialam wyrzucic bo juz byly za dlugo otwarte ale napewno jeszcze sprobuje choc na sniadanie i tak je kaszke mleczno ryzowa.Wolalabym zeby na wieczor jadla mleko a nie wypijala dwie bytle picia bo tyle teraz pije:szok: wogole duzo w ciagu dnia i musze czesto zmieniac pampka jej:wściekła/y:

AGA 29 twój łobuz za 4 dni ma roczek ,:szok: :szok: :szok: a jak chce to niech sobie chodzi ,przecież go nie przywiarzesz:no: :-)

Moje dziewcze jakis ciężki dzien miała ,wciąż sie awanturowała:baffled: :-( i ja tez już sie tym zmęczyłam ,ale teraz spi ,a ja sobie zaraz kawkę zrobię i chyba wezmę się za ciasta zrobienie:tak:

My szukamy na dwa latka Emilki wózka dla lalek ,ale jakiegoś porządnego i nie ma nic ,normalnie masakra ,jeszcze jutro pojade do MAKRO może tam cos bedzie :tak:

Noelia, no pewnie, ze nie bedziemy go wiazac:tak: :laugh2: :laugh2: A niech sobie chlopak szaleje, tylko moje plecy niedlugo nie wytrzymaja od schylania sie po niego:tak: :baffled:
U Was tez niedlugo impreza urodzinkowa, fajnie:tak:

reklama
my tez sie szykujemu na 1 urodzinki - a to juz w czwartek:-) :-)
tort zamowiony, balony kupione:-) :-)
tylko pomyslu na prezent nie mam :zawstydzona/y: :-(
moze macie jakis fajny pomysl???

Do góry