reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Emi leży od godziny i jeszcze nie spi:baffled: :eek:

ja juz zmykam do wanienki i do łóżeczka cos w tv poogladac i winka sie z mężem napić

Hej mamusie :-)
Ja tez sobie siedze w domku z moim kluseczkiem czesem jest dobrze ale sa dni kiedy mnie to przygnebia ze nie mam obowiazkow poza domem....:no:

heh szkoda ze tak pozno zauwazylam ten temat bo duuuuzo tu piszecie napewno wszystkiego nie nadrobie ale postaram sie byc na bierzaco

WYTRWALOSCI MAMUSKI

Kasieczek 82 Witaj wśród nic nie robiących mam;-):-) To trzeba przyznać że tu jest ruch jak w Rzymie :tak: Pogoda też pewnie robi swoje ;-)w Polsce dziś zimno brr aż nie chciało mi się na spacer z Juleczką wychodzić. Nie to co w słonecznej Australii. Pisz jak najczęściej i od czasu do czasu wspomnij coś o kraju w którym mieszkasz. Nie często można spotkać mamę z Sydney:tak:

Witajcie Kobitki !
Ja też z tych co to w domu "siedzą" z dzieckiem.Od tego siedzenia to strasznie nogi bolą.Własnie po całym dniu siedzenia mam mozliwość dorwania się do kompa.Postaram się tu do Was zaglądać w miarę możliwości o ile siedzący tryb życia mi na to pozwoli;-) ;-) ;-) .
Pozdrawiam wszystkie Mamuśki.

Witamy nowe mamusie :-) :-)
Dziewczyny dzieki za podpowiedzi co do prezentu na urodzinki :-) :-)
bylismy dzis w ikeii - jak ja lubie ten sklep :-D :-D :-D i dzial dzieciecy :-D :-D :-D

Dziewczyny tak sie zastanawialam dzis, chcemy dom budowac i przydalyby sie jakies dodatkowe pieniazki i w zwiazku z tym moze macie jakis pomysl jakby tu dorobic siedzac w domu (nie wyobrazam sobie narazie oddac Lenki do jakiejkolwiek instytucji)????

Dzień dobry wszystkim mamusiom i miłego dnia :-)
A propos nicnierobienia - jak to czasem mówi mój mąż, doprowadzając mnie do szału: "siedzisz w domu cały dzień, to po czym jesteś zmęczona?". Siedzenie oznacza ok. 6-7 godzin pracy przy kompie, zabawę z synkiem, sprzątanie jak się uda, gotowanie, zakupy, załatwianie spraw urzędowych. Ma poczucie humoru mój chłop :wściekła/y: A ponieważ na czas, kiedy pracuję, przychodzi do Maksia opiekunka, to pomocy w domu ze strony męża raczej nie uświadczę - wiecie, przecież ja siedzę no i jeszcze mam opiekunkę do pomocy...
Ale nic to, w ramach rewanżu też mu będę dokuczać a co tam! ;-)

Kasiulla, czyżbyś coś kupiła na urodziny dla maleństwa w Ikei? Pochwal się! A propos pracy w domu - powodzenia, mam nadzieję, ze uda Ci się coś znaleźć - może ktoś znajomy mógłby z firmy w której pracuje zlecać Ci jakieś prace, które można wykonywać w domu?

reklama
Witam mamuśki my od 6:30 jak zwykle nie spimy :-) ale coz juz się przyzwyczaiłam :tak::tak:
śniadanie zjedzone i to moje cudo niedługo zaśnie juz ma oczy szklane ;-) wiec bede miec troche spokoju ;-);-);-):-):-)

Dziś idziemy do ginia i zobaczymy co powie po tej nie oczekiwanej wizycie w szpitalu na serducho:confused:

Do góry