reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zuzia rzeczywiscie to straszne jak dziecko choruje i to jeszcze tak powaznie:no:

A moj Erik chyba sie szaleju najadl, niczego sie nie boi tylko puszcza sie mebli i rwie do przodu:szok: :szok: normalnie nie nadazam z lapaniem:szok: niczego sie nie boi tylko sie puszcza, a rownowagi jeszcze calkowicie nie potrafi utrzymac:szok:

Aga - chyba chce wam zrobić prezent na roczek;-). To się wam zacznie, jak już opanuje sztukę chodzenia, nie nadążysz za nim i na spacerki pewnie też będzie chciał pieszo chodzić:tak:.
My poszliśmy dzisiaj na spacer i krioterapię przy okazji;-), bo strasznie zmarzłam:baffled:. A tylko pół godziny byliśmy i właściwie nie mam mrozu, ale jest straszna wilgoć i chyba przez to tak zimno. A teraz boli mnie brzuch, buuuu....

u nas szykowanko na jutrzejsza imprezke roczkową ihih :tak: juz nie moge sie doczekac
malutka spi wlasnie
pogoda do bani chmurzyska i przelotny deszcz

ja latam sprztam i mysle co jeszcze trzeba przygotowac

No w końcu odrobina czasu dla siebie. Dziecię zahipnotyzował Elmo a ja mogę zająć się sobą.
Co do karmienia piersią, ja prawie wogóle nie karmiłam i oprócz skazy, Julka nie ma problemów, a skazę miewają także dzieci na cycu . Nie ma co robić afery z tego czy dzidziuś jest /był na cycu czy nie bo znam wielu chorowitków karmionych piersią i dzieci o końskim zdrowiu które od początku piły tylko mleko modyfikowane. Skłonności do alergii są dziedziczne i jeśli w rodzinie są alergicy to maleństwo też może być a mleczko z cyca może nie chronić wystarczająco

Zuzia u nas też mróz :baffled: a taka fajna wiosna była:sick: Liczę że przyszły tydzień się porawi bo przy takich temperaturach w Egipcie czeka mnie szok termiczy.:baffled:;-)A już w przyszym tygodniu jedziemy. :tak:

Aga 29 to mały rozrabiaka ci rośnie:-D Ja niedawno byłam z Jucią w bajlandii i moje dziecię samo się wdrapywało i zjeżdżało ze śligawek na które wcześniej nawet nie pozwoliła się wsadzić:eek: Ale to dobrze że tak przełamuje strach. Choć z drugiej strony wcześniej była bardziej do opanowania:dry:

Kasiula Matula czy ja tojej Emilce składałam życzenia jeśli nie to:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO EMILKO

Kasiula wcześniej pytałaś się o przepisy na przekąski. Jeśli nie jest za późno to mogę podać ci jeden . Prosty choć może troszeczkę pracochłonny. Ostatnio na imprezie znajoma zrobiła "koreczki" jak to nazwała. Na wykałaczki nabiła pokrojony w kostkę chleb razowy, żółty ser, koszony ogórek, marynowany grzybek, cebulkę oliwki.Wszystko poustawiała na srebrnej tacy. Wyglądało ślicznie,choć trzeba przyznać że trochę tych koreczków musiała narobić.

koreczki też chodza mi po glowie ale maz nie przekonany dzis wieczorem po jego pracy jedziemy na zakupy wiec nie jest za pozno zobaczymy wyjdzie na zakupach
dzieki za zyczonka dla Emi

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA EMILKI Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK

Załączniki

• SA400063.JPG
    SA400063.JPG
    408,5 KB · Wyświetleń: 30
reklama
a co do alergi to moj synus tez ma skaze ale bardzo słaba,poniewaz je bardzo duzo jogortow i owocow cytrosowych....a od czasu do czasu wysypie mu tylko policzki:happy:
Noelia a te zmiany co pisałas ze pojawiły sie u małej to AZS a to tez połaczenie ze skaza i bardzo mozliwe ze po mandarynkach:tak:

Do góry