reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wszystkiego Najlepszego Dla Klauduni Z Okazji Ukonczenia Pierwszego Roku Zycia! ! ! Buziaki!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
mis38.jpg
203.jpg
139.jpg

reklama
Witam! U mnie slonce od rana ale mrozno.
nikita Moja Vanesska oglada teletubisie juz od 8 miesiecy:-D A tak wogole to dbaj o siebie i zdrowka ci zycze:tak:Prosimy o fotki z imprezki urodzinowej jak byla lub bedzie:confused: ;-)
sewa ale jak ty na pisalas ze karmisz raz czy dwa razy dziennie to i tak jest to za mala ilosc twojego mleka zeby chronilo twoje dziecko :no: Duzo czytalam na ten temat za nim odstawilam swojego ssaka od cyca:tak:

Dzień dobry!

Kasiulla - a wklej jakiegoś linka do tych schematów żywienia... Poczytam sobie z ciekawości, bo nie znam nic takiego. U nas jak na razie na szczęście alergii nie było.

nikita - to pewnie strachu się musiałaś nieźle najeść... trzymaj się i dbaj o siebie!

Witam ja na nogach od 7 no ale już po zakupach po spacerku z psem.Victor śpi co do wzrostu to on też z tych wysokich bo ma 84cm i prawie 11kg:-)
Nikita trzymaj się cieplutko i uważaj na siebie.

vici Victorek to nalezy do bardzo wysokich:tak: :-) To ci rosnie wysoki przystojniak:-)
Ja dzis jade na zdjecioe szwow i po wyniki badan ale to dopiero wieczorkiem kolo 18:00:-p

Właśnie Iwonka tak sie zastanawiałam co z twoimi wynikami ,napewno dobrze będzie.

Ja tez do schematów żywienia się stosowałam ,wszystko dawałam tak jak karzą ,a te uczulenie ,najpierw na główce ,potem mała plamka na poliku i pod kolanami wyszła jej gdy miała 19 miesięcy ,i teraz jest raz ciut wieksze raz ciut mniejsze ,i cieżko mi znaleść winowajce ,:no:

Czesc, u nas cieplo w miare, ale wiaterek sie ruszyl, zaraz klade malego na drzemke a sama skocze do sklepu, babcia niech go przez ten czas doglada.
Nikita zycze zdrowka!!
Sewa rzeczywiscie weteranka z Ciebie! Tez podziwiam!:tak:
Vici widze,ze nam koszykarze rosna! I bardzo dobrze, przystojniakow nigdy za wiele!:tak: ;-)

Ja sie wczoraj pytalam o skutki uboczne szczepionki MMR zanim jeszcze pediatra go zaszczepil i stwierdzil, ze o powaznych jeszcze nie slyszal, a ci, ktorzy sa przeciwnikami robia taki sztuczny szum:tak: Ja mu ufam i dalam zaszczepic. Na razie Erik zadowolony, nawet sladu nie ma. Lata po domu jak nakrecony:tak: :laugh2: :laugh2:

A wiecie, że Jędrek nie był jeszcze w życiu chory:tak: nawet kataru nie miał. Mnie się wydaje,że to przez tego cyca;-)

Sewa moj byl tylko dwa miesiace karmiony piersia i tez tylko raz byl przeziebiony:tak: , a moja kolezanka karmila 11 miesiecy i dziecko wkolko chore:no: wiec to chyba nie gwarancja, a napewno nie regula:tak:

reklama
Oszaleje nie wiem jak mam wstawic zdjecie zebym miala obok suwaczkow?A moje dziecko wlasnie swoje klocki wyrzucilo do kosza na smieci

Do góry