reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nikita - :szok::szok::szok::surprised::surprised::surprised::huh::huh::huh:. Dobrze, że już lepiej się czujesz. Ale dbaj o siebie i o maleństwo, bierz leki i duuuużo odpoczywaj. Na pewno wszystko będzie już dobrze. Ja czasem też mam takie dziwne bóle w okolicach serca, ale już wiem, że wtedy muszę zacząć brać magnez, bo mam braki. Więc co jakiś czas robię sobie taką kurację magnezową.

reklama
ale nie powiem stracha sie najadłam teraz to nawet boje sie lekko zdenerwowac bo tentno to mi nawet do 260 doszło ale wtedy to ja juz im odpływałam poprostu bym zasłabła

wiec Robert teraz namnei chucha i dmucha tego nie rob tam tego nie rob no nie powiem jestem troche osłabiona ale mopem podłoge moge przetrzeć :tak::-p

nikita-:szok: :szok: :szok: - to wszystkim niezłego stracha narobiłaś :-(
Musisz to teraz kontrolować bo z serduchem nie ma żartów...:-(

A ja pobudke miałam o 7:10 w nocy mały obudził się raz na herbatke , teraz siedzi grzecznie i ogląga Telletubies (nie wiem co dzieci tak w tym ciekawi :-) )

Nikita - mąż ma rację, że cię pilnuje. W końcu nic się nie stanie, jak podłogi nie umyjesz. A najważniejsza jest teraz twoja dzidzia w brzuszku, no i twoje zdrowie. A może to dlatego, że jesteś w ciąży:confused:. Ja np. miałam bardzo niskie ciśnienie w ciąży:baffled:. Codziennie musiałam sobie wypić kawkę, żeby jakoś funkcjonować:eek:.

ja mam strasznie niskie la ez Kaludia tez takei miałam no moze ciut wyzsze bo teraz to mam 95/50
ale ja sie z takim cisnieniem naprawde dobrze czuje a ciaza to napewno jakis wpływ ma ale dowiem sie w poniedzialek jak pojde do mojego prowadzacego ciaze bo ci w MSWiA to jak dzieci we mgle no nic niewiedza

a co do teltubisiow to moja jeszcze zamała ale tez sie dziwie ci dzieci w tym widza :laugh2:

Hej

Nikita trzymaj sie zdrowo i odpoczywaj ,i nie denerwuj sie :no: :happy:
Ciekawe skąd to :confused: podobno w ciaży moga różne chorubska się ujawnić ,bo to jednak obciążenie dla organizmu ,ale będzie dobrze ,pewnie po porodzie wszystko do normy wróci i zapomnisz o tym:tak: :tak:

Moja tez dzis teletubisie oglądała ,ale dzisiejszy odcinek to niezbyt ciekawy był ,jakiś lew straszący:no: :no: :baffled:

Sewa to ty jeszcze karmisz:szok: ,jezu kobitko podziwiam Cię:tak: :tak:
A to że synus nie choruje ,to super ,ile to człowiek ma mniej obciązenia takiego psychicznego :tak: mojej siostry córcie dwie od małego wciąż choruja i ona juz psychicznie wysiada ,co zakaszlną już z syropkami leci byle tylko nierozłożyły się na całego :no: :baffled: :happy:

reklama
Do góry