reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka, a w którym szpitalu rodziłaś w Wawie swoje maleństwo?
My przeprowadziliśmy się z Wawy do Piły gdy byłam w 5. miesiącu, i Maksio jest pierwszym w rodzinie Pilaninem. Rodzina namawiała mnie, żebym przyjechała urodzić do Warszawy, ale ja wolałam być w tym czasie z mężem niż na przykład z teściową czy swoją babcią ;-) ;-)

reklama
kurcze ale jestem zła, kupiłam na allegro pianinko dla Mai, bo miała takie fajne, ale juz rozwaliła i nie mogę sie na nie doczekac, 5 lutego wpłaciłam kase i nic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wysłałam dzis maila, zobaczymy :confused:

no niby tak, żadnego negatywa nie ma :wściekła/y::wściekła/y:

jeszcze nigdy tak długo nie czekałam, czasmi 3 dni i już miałam towar,

a raz miałam nawet taki przypadek, ze kupiłam w jeden dzień około 16, a na drugi około 11 juz miałam :happy:

NOELIA tez mi niespodzianka mogli powiedziec o tym wczoraj to bym dzien sobie zaplanowala a teraz bede łazic z kata w kat i sie nudzic:-( , a synus chory i marudny i szalu dostane a w pracy bym sie odstresowala

My mileliśmy raz przypadek ze nie dostaliśmy przsyłki wcale :wściekła/y: :wściekła/y: teraz mamy nauczke i sprawdzamy goscia

ale jak nie miał żadnego negatywa to pewnie przyjdzie niedługo ,:tak:

reklama
Mój też właśnie poszedł spać i mam chwilkę "wolnego";-). Nie wiem, co się z nim ostatnio stało, ale teraz cały czas za mną chodzi, straszna przylepa się zrobiła:baffled:. A ja przez to nic nie mogę zrobić, bo jak go włożę do kojca, to od razu jest ryyyk:dry:.
Pycha - jak gość nie miał negatywa, to teraz chyba dostanie;-). Kurcze, też bym się wkurzyła. Nam kiedyś dosyć długo szło krzesełko do kąpieli, ale nie aż tak:szok:.

Do góry