reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oj ja tez bym skoczyla sobie do kina, ale juz niedlugo w polowie nastepnego tygodnia przyjezdza moja mum wiec sobie z mezulkiem odbijemy:tak: ;-)
Sewa ja sie tez dziwnie poczulam jak mi powiedziala, ze mam taki problem z zebem:baffled: :baffled: normalnie jak jakis ufoludek:tak: :laugh2:
Ewcia prawa reka to na gosci, wiec szykuj impreze:tak: ;-)

A u mnie w koncu bloga cisza, Erik wlasnie zasnal, a ja sobie moge teraz troszeczke odpoczac:tak:

Iwonka, no to będziemy sobie nawzajem kibicować za kilka miesięcy :-)
Trochę martwię się (na zapas oj na zapas), jak ja zostawię mojego Maksia na kilka dni, gdy pójdę rodzić.... z Maksiem byłam w szpitalu aż 5 dni (miał fototerapię, wysoka bilirubina) i pewnie z drugim maluchem będzie to samo podobno to od konfliktu grup krwi rodziców :-(

U nas pochmurno, ale nie pada, Maksio na spacerze z nianią a mama przy pracy buuuu

Witam wszystkie mamuśki!

Dziewczyny jeśli chodzi o pogodę to walcie do Gdyni. U nas dzisiaj wiosna: piękne słoneczko, ciepło, bez wiatru, ptaszki śpiewają. Zaliczyłyśmy właśnie z Agą spacerek nad morzem. Było super.

Dzisiaj robię sobie dzień jabłkowy. Po wczorajszej dawce smalcu z pączków czuje się nieciekawie. Boże! Jaki człowiek jest głupi. Nawtyka się, a potem ma wyrzuty sumienia. Codziennie kładę się z postanowieniem, że nie będe żarła, a rano......dupa.

Ola a ja mam pytanko, bo chyba jestesmy kumpelkami po fachu, tlumaczka jakiego jezyka jestes? Masz juz zaprzysiezenie? Ja wlasnie na nie czekam i jeszcze sobie poczekam pewnie:baffled: :baffled:
Magda to fajnie wam z ta pogoda, u nas tez szaro ale na szczescie nie pada:tak:

Magda, serdecznie zazdroszczę spacerku nad morzem..... uwielbiam morze!
A jeśli chodzi o postanowienia dietetyczne to mam podobnie :-( :baffled: Planujemy z mężem poważne odchudzanie przed wakacjami (jedziemy ze znajomymi o figurach modeli i nie chcemy czuć się przy nich jak dwa salcesony, a tak się niestety czujemy ostatnio....). W zasadzie to już powinniśmy przejść na dietkę :-( Oj nie lubię!

reklama
OOoooo kurcze móicie ,żę lewa na witanie , hmm chyba ktoś do mnie zawita dzisiaj,a w sumeid zisiaj weekend się zaczyna to całkiem możliwe,że ktoś zawita.Obadamy kto?:confused: :confused:

U mnie nawet fajnie,nie pada( na szczęśćie), ide z Matim na spacerek,bo ostatnio non stopa padało,trzeba korzystać z pogody póki jest.
Ja bym z chęcią pojechała nad morzem z synem(mam 18km do Ustki najbliżej)no,ale u nas zalało plaże i ne ma po czym chodzić, aby morze zobaczyć.Kiepsko,ale jeszcze się anjeżdże z małym, niech tylko przyjdzie wiosna.
Pozdrawiam.

Do góry