reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jestem juz
2 spacerek zaliczony ,moj synus karmił gołabki i miał frajde jak je ganiał:tak:
a z allegro tez czesto kupuje i to przelewem ale jeszcze nie zdazyło mi sie tak długo czekac ja przewaznie juz po 3 dniach dzwonie i sie dopytuje o przesyłke;-)
co do roztepow to nie posiadam takich rzeczy ale moze dlatego ze przed ciaza byłam chuda a w ciazy przytyłam tylko 9 kg i nawet w ciazy sie niczym nie smarowałam poza oliwka w zelu:-)

reklama
Sylwia to jak kiedys bedziesz odwiedzac rodzinke, to daj znac:tak:

Moj Erik za cholere nie chce dzis zasnac, tylko drze sie jakby go ze skory obdzierali, a ja juz wymiekam powoli bo mam @ i mnie jeszcze glowa i brzuch boli:baffled: :baffled: Moj poszedl na nocna zmiane, wiec jestem sama na gospodarstwie:baffled:

mój chop ,usypia dzis Emi ,ciekawe jak mu pójdzie ,wiele robotki z tym nie ma ,musi tylko poogladac z nia dwie książeczki i do wyrka wrzucic ze stosem misiów:tak: :-D

Ja ide sie wykapciac i do wyrka tv pooglądac

Witam wieczorem.
Ja już synka wykąpalam,już na wyrku skacze i lata.
Ja ide oglądać filmek I kto to mówi, a potem z mężem będe sobie gawędziła przez skype,
Zmykam,dobranoc kobiałki.pa

:-) Mam dobre wiesci dla oczekujacych na wiosne:-) O ile prognoza pogody sie sprawdzi jak zapowiedzieli to podobno jeszcze w przyszlym tygodniu na kilka dni zrobi sie zimniej i to koniec zimy:tak: juz ma byc tylko cieplej i coraz wiosenniej:cool2: :cool2: :cool2:
Moje slonko spi:tak: dzis polozylam ja troche pozniej spac z nadzieja ze jutro mamie da troszke dluzej pospac:eek: :-D Ja tez zaraz sie klade cos po ogladac :tak:

Iwonka jakie dobre wiesci na wieczor dałas:-) cieszy mnie to bardzo
moje dziecko tez juz w łuzeczku i nawet chyba spi:tak:
Aga wspołczuje:eek: ja tez zawsze zdycham bez ibupromu max i nospy niedaje rady:sick: ale i tak jest lepiej jak przed ciaza bo po scianach juz nie chodze;-)

Kurde czy wy tez zwracacie ciagle uwagi swoim panom zeby np odlozyli cos na miejsce,kladli to tam a nie tu i itd....:confused: :confused: :confused: a moze nie musicie bo ja to w kolko cos powtarzam nawet kilka razy dziennie na cos zwracam mu uwage a on i tak robi swoje i mowi przepraszam zapomnialem:szok: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
A ja mam taka sama @ jak przed ciaza:wściekła/y: :-( :dry: :baffled: czyli 6-7 dni,przez pierwsze 3 bolesna a leje sie ze mnie jak ze swini:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
aleście naklikały

my pojechalismy z teściową i szwagierką do Castoramy i Tesco i całe popołudnie minęło

iwonka ja tez non stop upominam, a czasmi już nie mam siły na to :no:

Do góry