reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Na allegro niemal zawsze kupuję coś tylko u supersprzedawców, oni za bardzo się starają o swoje punkty by być niesolidni ;-)

Ja też chcę wiosnę!!! :tak:

Jesteśmy już po szczepieniu no i zaczęło się od nowa, marudzenie i płacz. Mały zawsze źle znosi szczepionki :-( Zwymiotował cycusia przed chwilą. Ale dałam mu Viburcol i go uśpiłam, może jak się obudzi będzie lepiej.

reklama
Zuzia 8-9 miesięcy to taki okres, że bez mamy ani rusz. Agnieszka nawet do łazienki za mną chodziła, a w sklepie wyła na widok obcych bab, które ją próbowały zagadać.

Często kupuje na Allegro, albo w ogóle przez internet i właściwie jeszcze się nie nacięłam. Odwaliłam tylko niezły numer przed Bożym Narodzeniem. Zamówiłam w sklepie internetowym łyżwy dla Ali. I tak czekałam, czekałam - bo było jeszcze dużo czasu. 4 dni przed świętami piszę do gościa maila i wyzywam go od ostatnich....a on pyta "jakie zamówienie? jakie łyżwy?". Coś skopałam w formularzu i do sklepu nie dotarło zamówienie. Na szczęście gość stanął na rzęsach i do Wigilii łyżwy przyszły.

Ja też w ciąży przytyłam 25 kg a teraz ważę ok. 5 kg więcej niż przed ciążą ale z rozstępami problemu nie mam na szczęście. Za to moja koleżanka która z rozstępami walczy używa kosmetyków z AVONU, podobno pomagają.
Pogoda u nas paskudna, kiedy wróci słońce:confused:.
Dobrze że udało się zaliczyć spacer.
Z jakiegoś powodu moje dziecię przestało sypiać w ciągu dnia.. Dla mnie nie za dobrze bo nic nie mogę zrobić w domu no mam nadzieję że na Julci to też się źle nie odbije choć z drugiej strony na niewyspaną nie wygląda.

Co rusz moim znajomym kupującym na allegro przytrafiają się takie rzeczy, dlatego zawsze biorę przesyłki za pobraniem. Wychodzi drożej ale przynajmniej pewnie.Ale czy przypadkiem allegro nie wypłaca odszkodowania za zapłacone a nie zfinalizowane transakcje? Muszę poczytać dokładnie regulamin allegro.

A my juz po spacerku ale krotkim bo moje dziecko samo chcialo isc do domu a pogoda sloneczna nadal:tak: :-)
Ola K. Ja rodzilam w szpitalu Praskim :baffled: ale juz tam nie pojde:no: ;-)
sewa Ja mam kilka rozstepow na udach i na cyckach niestety ale niczym nie smaruje i ladnie mi juz bledna.Ja przytylam w ciazy tylko 12 kilo:tak: :-)
Co do Allegro to tez jeszcze nie mialam jakis nie prawidlowosci:tak:
Moje dziecko tez ciagle w siniakach ale przewaznie na nogach:tak: :laugh2:

Co rusz moim znajomym kupującym na allegro przytrafiają się takie rzeczy, dlatego zawsze biorę przesyłki za pobraniem. Wychodzi drożej ale przynajmniej pewnie.Ale czy przypadkiem allegro nie wypłaca odszkodowania za zapłacone a nie zfinalizowane transakcje? Muszę poczytać dokładnie regulamin allegro.
Ja tez tylko za pobraniem kupuje :tak: :tak: :tak:

Dziewczyny ale lecicie doprzodu nie było mnie trzy dni i nie nadarzam:-)

Dzis miałam latanine po urzedach i nawet wszystko mi poszło gładko ale na koniec dnia rozwaliłam wozek tzn koło mi sie oderwało i teracz czekam na mojego bo nie wiem co robic:-(

Ja też kupuję tylko za pobraniem, ale nie zawsze się da. Za krzesełko np.musieliśmy zapłacić z góry, przelewem. Na szczęście doszło.
Magda - pocieszyłaś mnie:tak:, czyli jest szansa, że wkrótce przestanie za mną chodzić;-).
Moje dziecko właśnie demoluje pokój siostry, dla niego to istny raj:-D. Ale ona zaraz wraca z przedszkola i go trochę ustawi do pionu;-). Muszę dzisiaj Karolcię spakować, bo jutro jedzie na parę dni do babci. Rodzice będą mieli troszkę luzu;-). Jutro zamierzamy zrobić sobie z mężem fajną kolacyjkę z winkiem, więc weekend zapowiada się miło:cool2::cool2::cool2:.

reklama
Witam,wiecie co ta praw ana witanie się sprawdziłą.
Miałam gości i dopiero dotarłam do neta.
BYła moja siostra z koleżanką na kawie i tata z 3 dzieci jeszcze był na kawie.Troche ich było,jedni wyszli a drudzyw eszli.
Ja byłam dzisiaj an spacerku,bo tak ładnie było,słoneczko,ptaszki,normalnie ja już chcę wiosny.
Teraz mogę zapodać obiad dziecku,noa le on jakoś nie chce jeść,a niech nie je,później na pewno zgłodnieje,nie będe mu wmuszała.
Ja pije kawa, sama w koncu.
Bo tak tyle ludzi to tylko latasz usługujesz i wogóle.
Pozdr.

A co do Allegro,ja też częśto kupuje dla maluszka mojego zabawki,rzecy i wogóle,non stop oglądam co tam ciekawego mają.
A czekam też na przesyłke już tydzięn,ale jeszcze poczekam troszkę,po weekendzie się do nich odezwe.

Do góry