reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć - u mnie od rana deszcz stuka na parapet i jest bardzo brzydko za oknem , więc my tylko ograniczamy się z Oskarkiem do wypadu na zakupki a resztę dnia spędzimy w domku ->ja przy desce do prasowania i żelazku :baffled:
Zmykam , odezwe się po zakupkach ....;-)

reklama
Witam!My jak zwykle spalismy do 7:00 ale ja z lozka zlazlam przed 9:00 :-p bo Vanesska na walila w pampka:baffled: A za oknem znow zima:wściekła/y: ale jest na plusie to mam nadzieje ze sie szybko sniego rozpusci:tak:
noelia moi tesciowie tez byli i mnie ciagneli na ten film ale ja nie poszlam a tez nie byli wcale zachwyceni tym filmem ani Swiadkeim koronnym:no: Prze:tak: reklamowane
Ola K.W tym samym czasie zaczynasz starania o dzidzie co ja :tak: :-D

zuzia ty idz spac na drzemke razem z Kuba bo nam tu zasniesz przed kompem:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
aga moja tez tak gryzla wszystkio co miala w rekach i do tej pory jej zostaloW brzuchu to ma smietnik bo co znajdzie to odrazu zjada:szok: ;-)
Pycha Jak milo ze o nas myslisz jak tylko sie budzisz:tak: :-) :happy:

nikita - gratuluję synka!

Widzę, że sporo z Was myśli o kolejnej ciąży w tym roku. My planujemy staranka dopiero w wakacje 2008 ;-)

A teraz zmykamy na szczepienie!

Iwonka - jeszcze nie śpię;-):-). Jakoś nie umiem spać w dzień, więc nawet nie próbuję:no:. A szkoda, bo czasem by się przydało....
Dobrze, że piszecie o tych filmach, bo mieliśmy ochotę z mężem wybrać się do kina, a jak to takie beznadziejne, to może pójdziemy na coś innego:confused:. Mamy jeszcze dwa karnety i musimy się kiedyś w końcu wybrać (o ile jeszcze są ważne:-D). A jaki film polecacie:confused::confused::confused:.

Cześć dziewczyny. Czeka nas dzisiaj kolejny ponóry dzień w domu. Niebo szare i ciężkie lada moment lunie:baffled: Nie wiem co jest z moim dzieckiem . Jak tylko wstaję ona budzi się razem ze mną choć staram się wręcz poruszać bezszelestnie:eek::baffled: Kiedy ja posprzątam
Wczoraj napiekłam chrustu, Wyszedł że palce lizać :tak:a dzisiaj nie mogę patrzeć na słodkie:sick:
Mam też sposób na mojego niejadka. Dziś np. zjadła troszkę parówki, parę kawałeczków chlebka, troszeczkę jogurtu, kawałeczek wczorajszego pączka, całą kiwi. Wszystkiego w śladowych ilościach no ale jak tak zebrać do kupy to coś się w tym brzuchu znalazło:tak: Tylko że to czego Julcia nie doje, zje oczywiście mamusia a to może być zgubne w skutkach.:no:

Już nie mieszczę się w zadne spodenki w których chodziłam jeszcze w wakacje:szok: a za tydzień wyjazd:szok:

WITAJCIE

Ja dzis juz od 7:00 na nogach starsze dziecie do przedszkola a mlodsze w domu niestety chore:wściekła/y: . Z tego wzgledu ze wstalam tak wczesnie to juz dwa razy zdazylam wyprac i jeszcze trzeci raz piore a na 13sta do pracy:-) , ide sobie sniadanko przygotowac do pracy, a za chwile wpadnie kolezanka na kawke juz trzecia dzisiaj:tak:

Cos ostatnio ten czas szybko mi plynie:-(

Moje dziecko oglada na Disney Chanel Kreciolkow a ja przez ten czas wyczyscilam kominek,umylam szybe w nim.Pelno smieci z drzewa sie sypie.Strasznie brudzaca rzecz jest z tego kominka mimo ze daje mily klimat ogniska rodzinnego.
zuzia A ja spac w dzien lubie a z poczatku jak Vanesska sie urodzila to zawsze spalam jak i ona i teraz tez nie raz mi sie zdazy z drzemnac tym bardziej jak jest taka pogoda jak dzis pochmurno.

Hejka,
My właśnie śniadnaie,kawa itp.-standard z rana,

Wczoraj szybko się wyłąćzyłam,bo mój synek zaliczył glebe,spadł z łóżka i zachaczył czołęm o stół.:szok: :-(
Masakra,wył normalnie z godzinke,a jak mu przykładałam coś zimnego do czołą to zaczynała się histeria,biedaczek mó,nie mogł usnąć,co chwile płakał,spał ze mną dzisiaj w łóżku,bo bałąm się ze bęzie się budził i płakal.
Już dizsiaj jest tylko filutowa śliwka,ale on standard już skakał dzisiaj nie raz. Normalnie nic się nie nauczył,dalej robi to samo.
To jets mały rozrabiaka,mama o mało zawału nie dostałą, a on to samo dzisiaj robi.

He ide pić kawusie,u nas roboty drogowe, a raczej chodnikowe,jest koparka,jakiś szambowóz i jakiś dźwig, Matu ma zajęcie od rana na onkie.

reklama
Do góry