reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam z wieczorka
paczki oczywiscie zjedzone i to az 5 mniammm,ale zeby nie moja psiapsiułka ktora wpadła o mnie jak perszing o 9.00 to bym zapomniała:-p
dziewczyny wasze wirtualne paczki i oponki tez pycha:-)
NIKITA WIELKIE GRATULACJE Z SYNUSIA :-)
Aga .....10 kg to super!!!! wynik tylko pozazdroscic takiej wytrwałosci:happy:
Iwonka to widze ze ty tak jak ja mazysz o przytyciu:tak: ja tez z 10 bym sobie przywłaszczyła bo objadanie sie jedzeniem i słodkim u mnie nic nie daje:wściekła/y: a słodkie jem tonami:zawstydzona/y:
dzis zrobiłam ostatnie zakupy potrzebne do remontu,jutro albo pojutrze zaczynaja robic wiec ja z synkiem wejdziemy na gotowe:-) :tak: :-D :happy: :laugh2:
a teraz spadam spac
DOBRANOC DZIOŁCHY

nikita gratuluje :-):-):-)

też dziś objadłam sie pączkami i chętnie jeszcze wsunęłabym oponka :-)

na spacerku bylismy, ale krótko, bo Maja dziś coś nie w sosie była, ale za to nawet szybko zasnęła sama w łóżeczku :happy:

a ja chyba wczesniej sie połoze bo ta moja w nocy dała mi popalic

a TATUS cieszy sie ogromnie ale wiecie co chyba na Klaudie troche bardziej ???

tak jakos mi sie wydaje
Moze tak teraz juz tego nie okazuje jak przy wiesciach o pierwszym dziecku ale bedzie mial z kim pilke kopac :tak: :-D :-) :happy:
brenda To super wejsc na gotowe i odnowione :tak: ja praktycznie non stop siedzialam w wielkim balaganie i kurzu jak robilismy remont a nie mowiac jak Vanessa wygladala bo jeszcze wtedy nie chodzila a raczkowala :szok: :-D
Wlasnie wsunełam 7 paczka piszac tego posta.Jeszcze bym zjadla ale juz nie mam:no: :-p Leika jeszcze jedna oponka sie skusze:-D :-D :-D :-D Zaraz tez uciekam spac a przynajmniej polezec bo kregoslup mi malo nie peknie z bolu:szok: :-( :wściekła/y: :baffled: :dry: :sick: :eek: A na tvn leci dobry film:tak:

reklama
super dziekuje ide pobuszowac i cos napewno wybiore,,,,choc ostanio cos mie bierze na suwaczek 40 tygodniowy ;-) ...ale rozsadek podpowiada ze to zawczesnie:dry:

Do góry