reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Of dopiero usiadlam zeby was poczytac:-p dzis tylko sprzatalam,pralam,gotowalam i zrobilam przemeblowanie:tak: juz nie moglam patrzec jak moje dziecko wyprawia akrobacje na oknie i na biurku:szok: :szok: :szok: Dzis ja trzy razy zlapalam na tym :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Teraz mam spokoj i juz Vanesska nie wejdzie tam gdzie nie potrzeba:tak: Co do kanapek to moj Robert nie je ich wcale:no: A co do apetytu mojego dziecka to ja narzekac nie moge:no: A kiedy sa dni ze jej slabo idzie jedzenie to poprostu daje jej to co ona lubi najlepiej i pozwalam zeby samodzielnie jadla.Nie daje wtedy zadnych przekasek i w porze jedzenia a szczegolnie po drzemce wstaje z duzym apetytem:tak: :-) :-D A awantury juz nie raz mialam gdy stalam w kolejce w jakis urzedach a szczegolnie na poczcie u nas .Nie dosc ze sauna tam u nich,dzieciak placze i czasami ja sama sie dopytuje czy moge bez kolejki:tak: To te z za okienka mowia ze oczywiscie a te stare tercjany to malo mnie nie zjedza ale ja mam ich gleboko w d..........:-D :-D :-D

Iwonka to sie narobilas kobito!:tak: Podziwiam, ja bym juz wymiekla po jednej czynnosci domowej, ale tyle na raz:szok: ;-) Ja zazwyczaj rozkladam sobie na kilka dni, bo bym chyba kopnela w karawke:tak: ;-) ;-) ;-)
Juz powiedzialam mojemu mezowi, ze jak za pare lat kupimy dom, to niech mi zatrudni gosposie, bo nie wyrobie:tak: ;-)
U mnie juz dzidzia spi, troche marudzil dzisiaj, pewnie zabeczki nastepne ida. Maz juz tez wybyl do pracy, ma jeszcze dzis i jutro nocke, a potem wolne, W przyszlym tygodniu przyjezdza moja mama, to posiedzi mi z Erikiem, a my wkoncu pojdziemy na jakas impreze ze znajomymi:tak: :-)

Moje dzidzi jeszcze nie śpi,ale zaraz powoli sie za nią zabieram :tak:
U mnie z chaty wszyscy wybyli ,jestesmy z Emi same ,ale bosko jest :-) :tak:

U nas niestety padało cały dzień więc nici ze spaceru :-( Za to nasmażyłam całą michę oponek, chce któraś?
To wirtualnie częstuję :-D

U nas niestety padało cały dzień więc nici ze spaceru :-( Za to nasmażyłam całą michę oponek, chce któraś?
To wirtualnie częstuję :-D
Ja poprosze! Ja!!!!!!:-D :-D :-D :-D Cud miod
A ja bylam dzis na spacerku bo bylo nawet ladnie a w tv pokazywali ze juz gdzies w polsce bociany przylecialy:-) :-) :-) :-)
Moje slonko tez juz spi wiec mam wolne:tak:

oponki pyszne dzięki Leika:-p :-p

moja juz połozona ,pewnie jeszcze nie śpi ,ale cichutko leży :tak: :-)
Ja zaraz tez sie kładę ,:tak: :-D

Noelka, fajnie masz,u mnie jak jest mąż to też on załatwia,tylko,że on na moim miejscu już by się kłócił.:tak:

A co do tych właśnie kanapeczek dla mężusiów, mój to wogóle nie chce nic suchego,z makaronem,kasza itp, bo w trasach tylko to jada, on chce wszystko na cieplo,kanapki to wybrzydza normalnie,a ja juz nie mam pomyslow.Ale zawsze cosik w necie znajde.

Leika ja chce,mniam mniam smacznego.:-)
A co do pogody, u mnie leje od tygodnia,:baffled: :no: :wściekła/y: ratunku!!! dajcie troszke słońca.:-)

reklama
Do góry