reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nikita, to sie narobilo:szok: :tak: ;-) ;-) ;-) Gratuluje synusia! Bedziesz miala parke, super!!!:tak: :-) :-)

Leika ja tych oponek wirtualnie tez chce:tak: :laugh2: :laugh2: Przynajmniej od nich nie utyje:laugh2: :laugh2:

Mnie wlasnie strasznie naszlo na jedzenie:szok: a juz nie powinnam tak pozno. Zrobilam sobie jednak pomidorki ze szczypiorkiem i rzodkiewka:tak: a wczesniej juz zjadlam calego ananasa:szok:

Iwonka co to jest na zdjeciu z Vaneską za oknem ?strasznie mnie to intryguje :-( :zawstydzona/y: :confused:
Jesli masz na mysli to niebieskie to jest to kontener na złom:tak: bo na drugiej czesci dzialki moj tesc razem z Robertem prowadza skup zlomu i dlatego pisalam kiedys ze moj Robert ma piec metrow do pracy :tak: :-D :-D :-D

Witam mauśki no to dziś wyszło szydło z wroka
termin mamy na czerwiec 17 a nie na maj
no i bedzie FACET :-D:-D:-D:-D
Gratulacje! :-D :-D :-D :-D ;-)

Nikita gratki serdeczne,to super jak bedzie parka tylko pozazdrosić,superowatoo.Ja tez tak chce:-(

Noelka ja tez mokry spacer z synem zaliczyłąm,nic mu nie będzie,a on uwielbia chodzić po kałużach:-) ,skacze w nie i się cieszy.:-D '
A ja mam nieraz nerwa bo buty,spodnie wszytsko mokre,ale niech się nacieszy,bo ja czekam na wiosne i kałuż już nie będzie,hehehe

Iwonka teraz jak się tak popatrzyłam to faktycznie kontener i dwie pierwsze litarki ZŁ ... no to teraz wiem:tak: :-)
to fajna ma prace twój mąż ,praktycznie w domu :tak:

aga a ty apetytu juz nam nie rób :wściekła/y:

spadam ,dobranoc dziołchy ,:tak: :-)

Nikita gratulacje!:-) Mąż pewnie w niebowzięty.:tak:
Pogoda była u nas paskudna, cały dzień siedziałyśmy w domu i już myślałam że dziecko rozniesie mi dom:szok:. Wymęczona tym dniem jestem niesamowicie, to już wolę długie spacery z Julką. Teraz dzidzia śpi a mnie nic się już nie chce, wypadałoby zacząc sprzątać w domu, bo stare pranie wisi, nowe już się prosi, łazienki wręcz straszą:szok: a w pokoju Julki nie da się przejść ale może jutro...
Dziewczyny dajcie mi odrobinę waszej energii...

reklama
Do góry