reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej

ja mam dziś paskudny dzien, bo od samego rana pada :wściekła/y: bo pojechałam z Majką do miasta i nam paliwa zabrakło :wściekła/y: bo obiadu nie chciało mi sie gotowac a musiałam :wściekła/y: bo ogólnie to źle sie dziś czuję, tylko spać spac spać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

noelia a znasz lekarza który wogóle nie ma samochodu??????:no:

Pycha no nie znam ,ale jaguar :szok: no byłam w lekkim szoku ,no ale moze to ja sie nie znam ,w małym miasteczku mieszkam i rzadko takie fury widze:-( :confused: :baffled: :-D

oj widze Pycha że kiepski dzień miałas ,mam nadzieje że już ok

Witam, dzień doberek.
Ja dopiero dotarłam do domku.
Wow ile musiałam czytać, tyle naklikałyście.
Byłam załątwić książeczkę babci nową i u babci na obiadku,a potem cioci au an sbyłą, no i w sumie kompa dopiero odpaliłam.

Ale te baby starsze to są niemożliwe,byłąm po tą książeczke,jak tam weszłąm to było ok.12 osób(nie wiem dokładnie bo nie liczyłam),mój matu od razu powiedział mama chodz idziemy,ale wyszła Pani i powiedziała, kto jest z dzieckiem proszę jako pierwszy,ja się ucieszyłąm, ale te babki to masakra,a dlaczego,kolejka jest, no i się zaczelo, co za babsztyle,a co one mają do roboty w domu,niech posiedzą minutkę dłużej(bo tyle tra wyrobienie nowej książeczki MINUTKE), ale miałąm nerwy:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: i już mi się nie chciało z nimi kłócić:-p .
Ale ważne ze ją mam już i z głowy.

M<y już po obiadku dawno,po kawie dawno i co tu robić??
Ciocia nas do siebie ciągneła na wieś,ale mój mąż nie lubi jak tam jeżdże i byłąby wojna.
Wow ale się rozpisałąm.

EWCIA I TY TEZ DZIEŃ NIECIEKAWY MIAŁAŚ :confused:
Ale babsztyle w urzedach i te za okienkiem i te w kolejce takie sa ,ja wole mojego wysłac ,jak go widzą to wszystko w minutkę robią a jak sie przy tym uśmiechają :-) :tak: :-D :-D :-D zawsze sie z tego smiejemy:-D

Ja wlasnie wrocilam od dentysty:baffled: :baffled: Jeszcze pewnie ze dwa razy posiedzenie, bo moj zab troche inny niz wszystkich normalnych ludzi, mam w nim 4 nerwy, zamiast 3:baffled: :eek: :eek: i trzeba dluzej leczyc kanalowo:baffled:
Ola u mnie maz jak ma druga zmiane to jest przed 22 w domu i musi koniecznie zjesc obiadek, kanapkami wzgardzi zawsze:tak: ;-) Dobrze, ze to on przewaznie gotuje:tak:
Noelia nie znam lekarze, ktory by mial za malo kasy, no moze z wyjatkiem tych swiezo po studiach i mlodych stazem:tak:
U nas jest ladna pogoda, nie pada i dosc cieplo, ale mojemu nie chcialo sie wyjsc z malym na spacer, bo po nocce byl jakis taki trzepniety, jakby mu ktos obuchem przywalil:baffled: :baffled: :eek: :eek:

reklama
Moje dziewcze dopiero z drzemki wstało ,dałam jej jejeczko z chlebkiem do spałaszowania ,i zaraz ide z nia na spacer ,jeszcze dzis nie byliśmy ,cały czas leje ,:baffled:

Do góry