reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja z jezyka tez lipa nic nie umiem a jeszcze tu jak jestes do dostajesz jakiejs blokady ja dopiero teraz zaczynam cos probowac sie dozywac do ludzi bo tak to chcociaz cos mi przychdozilo do glowy to sie balam ze zle wstydzilam sie i w ogole lipa
zlozylam tez podanie do darmowej szkoly maja sie odezwac na razie czekam ale chce isc bo jezyk to starszna bariera

Cześć Kobietki siedzące w domku z dzidziami! Tak czytam wasze wypowiedzi i płakać mi się chce. Ja też siedzę w domu z moim synkiem, który ma 20 m-cy, a mój mąż siedzi w UK. Jutro będę miała Walentynki przez skype.... rewelacja! Ale cóż zaciskam zęby i czekam na święta bo dopiero wtedy się zobaczymyPozdrawiam Was!
Witaj w naszym gronie! :-) :-) :-) :-) :-)

Ja nie potrafie wkleić suwaczka z tiktaka:-( :-( :-(
A w czym masz problem:confused: Teraz trzeba sie na nowo za rejestrowac do tego :tak:

kurczę, ale szalejecie z tymi suwaczkami ostatnio ;-)

sewa - trzymaj się! Pisz z nami często, może będzie Ci raźniej...

Co do walentynek, to my mamy w planach romantyczną kolację, winko, film i może małe bara-bara jak syn łaskawie pozwoli ;-)
Lecę kończyć obiad.

Czesc,
Ja juz kupilam mojemu mezowi ksiazke o fotografii cyfrowej, bo sie tym bardzo interesuje i robi zdjecia doslownie wszystkiemu:tak: ;-) i oczywiscie zjemy romantyczny obiad:tak: bo ma nocna zmiane jutro wiec nici z romantycznej kolacji:-( Eryk juz sobie spi, bylismy z nim dzis dwie godzinki na spacerku, pogoda byla znosna, bo nie padalo:tak:
Kasiula, Sawa, dacie rade z tym angielskim, to bardzo latwy jezyk, wiec pewnie szybko wam pojdzie:tak: :-)

Na smazylam nalesnikow i jak wykapie Vanesse to bede sie nimi opychac:tak: :-p :-) Obejrzy muminki,kapiel i spanko.Ja tez sie chyba dzis wczesnie poloze ale jeszcze nie wiem:dry:

reklama
No widze,że u niektórych na jutro plany są.
U mnie standard jak co dzień,ale jak mąż wróci,to sobie wszystko odbijemy.
Ja już łóżkoz robiłąm małęmu,bo sie domagał,ale jakoś nie widze,żeby chciał tam iść.Bawi się traktorkiem i kluczykami.
:-)
Ja chciałam zrobić faworki,ale zostawie tą robotę na czwartek tłusty.
Zjemy bułeczki z Matim.

Do góry