reklama
K
kasiula matula
Gość
ja z jezyka tez lipa nic nie umiem a jeszcze tu jak jestes do dostajesz jakiejs blokady ja dopiero teraz zaczynam cos probowac sie dozywac do ludzi bo tak to chcociaz cos mi przychdozilo do glowy to sie balam ze zle wstydzilam sie i w ogole lipa
zlozylam tez podanie do darmowej szkoly maja sie odezwac na razie czekam ale chce isc bo jezyk to starszna bariera
zlozylam tez podanie do darmowej szkoly maja sie odezwac na razie czekam ale chce isc bo jezyk to starszna bariera
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witaj w naszym gronie! :-) :-) :-) :-) :-)Cześć Kobietki siedzące w domku z dzidziami! Tak czytam wasze wypowiedzi i płakać mi się chce. Ja też siedzę w domu z moim synkiem, który ma 20 m-cy, a mój mąż siedzi w UK. Jutro będę miała Walentynki przez skype.... rewelacja! Ale cóż zaciskam zęby i czekam na święta bo dopiero wtedy się zobaczymyPozdrawiam Was!
A w czym masz problem Teraz trzeba sie na nowo za rejestrowac do tegoJa nie potrafie wkleić suwaczka z tiktaka:-( :-( :-(
kurczę, ale szalejecie z tymi suwaczkami ostatnio ;-)
sewa - trzymaj się! Pisz z nami często, może będzie Ci raźniej...
Co do walentynek, to my mamy w planach romantyczną kolację, winko, film i może małe bara-bara jak syn łaskawie pozwoli ;-)
Lecę kończyć obiad.
sewa - trzymaj się! Pisz z nami często, może będzie Ci raźniej...
Co do walentynek, to my mamy w planach romantyczną kolację, winko, film i może małe bara-bara jak syn łaskawie pozwoli ;-)
Lecę kończyć obiad.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A ja nie wiem jakie beda walentynki u nas bo wlasnie bylo miedzy nami spiecie:-( ;-)
aga29
Fanka BB :)
Czesc,
Ja juz kupilam mojemu mezowi ksiazke o fotografii cyfrowej, bo sie tym bardzo interesuje i robi zdjecia doslownie wszystkiemu ;-) i oczywiscie zjemy romantyczny obiad bo ma nocna zmiane jutro wiec nici z romantycznej kolacji:-( Eryk juz sobie spi, bylismy z nim dzis dwie godzinki na spacerku, pogoda byla znosna, bo nie padalo
Kasiula, Sawa, dacie rade z tym angielskim, to bardzo latwy jezyk, wiec pewnie szybko wam pojdzie :-)
Ja juz kupilam mojemu mezowi ksiazke o fotografii cyfrowej, bo sie tym bardzo interesuje i robi zdjecia doslownie wszystkiemu ;-) i oczywiscie zjemy romantyczny obiad bo ma nocna zmiane jutro wiec nici z romantycznej kolacji:-( Eryk juz sobie spi, bylismy z nim dzis dwie godzinki na spacerku, pogoda byla znosna, bo nie padalo
Kasiula, Sawa, dacie rade z tym angielskim, to bardzo latwy jezyk, wiec pewnie szybko wam pojdzie :-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Na smazylam nalesnikow i jak wykapie Vanesse to bede sie nimi opychac :-) Obejrzy muminki,kapiel i spanko.Ja tez sie chyba dzis wczesnie poloze ale jeszcze nie wiem
reklama
E
Ewcia81
Gość
No widze,że u niektórych na jutro plany są.
U mnie standard jak co dzień,ale jak mąż wróci,to sobie wszystko odbijemy.
Ja już łóżkoz robiłąm małęmu,bo sie domagał,ale jakoś nie widze,żeby chciał tam iść.Bawi się traktorkiem i kluczykami.
:-)
Ja chciałam zrobić faworki,ale zostawie tą robotę na czwartek tłusty.
Zjemy bułeczki z Matim.
U mnie standard jak co dzień,ale jak mąż wróci,to sobie wszystko odbijemy.
Ja już łóżkoz robiłąm małęmu,bo sie domagał,ale jakoś nie widze,żeby chciał tam iść.Bawi się traktorkiem i kluczykami.
:-)
Ja chciałam zrobić faworki,ale zostawie tą robotę na czwartek tłusty.
Zjemy bułeczki z Matim.
Podziel się: