reklama
Angielski fakt trudny nie jest ,ale trzeba przysiedzieć ,i czesto powtórki robić ,żeby się wszystko utrwaliło ,ja bardzo lubie ten jezyk i ucze sie go jako hobby właściwie ,a kto wie może mi się przyda w pracy ,albo i mnie gdzieś wywieje :-) ;-)
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
Dobry Wieczor mamusie ja tu tylko na chwile jutro zaczynam rano prace i mam dwa dni na rano dwa dni popoludniu i dwie nocki ale obiecuje ze bede sledzic was na biezaco bo nie zawsze ma czas zeby cosik napisac, jak tylko bede miala dwa dni wolne to cosik naskrobie
Gratulacje dla Emilki jestem pełna podziwu dla malej moj Oliwier jest w tym samym wieku a jeszcze pieluchy mu zakaladam a nocnik omija z daleka
Ja uczylam sie niemieckiego no i moze teraz sie troche przyda bo pracuje w niemieckiej firmie
A wiec co do jutra to mam w planie ubrac sie w bielizne co kupilam a do tego dobra kolacja no a pozniej wiadomo bara bara:-)
Gratulacje dla Emilki jestem pełna podziwu dla malej moj Oliwier jest w tym samym wieku a jeszcze pieluchy mu zakaladam a nocnik omija z daleka
Ja uczylam sie niemieckiego no i moze teraz sie troche przyda bo pracuje w niemieckiej firmie
A wiec co do jutra to mam w planie ubrac sie w bielizne co kupilam a do tego dobra kolacja no a pozniej wiadomo bara bara:-)
Ale napisałyscie:-)
witam nowa mame:-)
Noelia gratulacje dla Emilii
A ja bede miała dwudniowy odwyk od netu bo jutro jedziemy do Krakowa na pogrzeb dziadka...nie ma co nie udały nam sie walentynki w tym roku:-(
witam nowa mame:-)
Noelia gratulacje dla Emilii
A ja bede miała dwudniowy odwyk od netu bo jutro jedziemy do Krakowa na pogrzeb dziadka...nie ma co nie udały nam sie walentynki w tym roku:-(
kasiulla23
Mama marcowa'06
my w walentynki idziemy do teatru na "golo i wesolo" ale atmosfera jest bardzo napieta :-)
E
Ewcia81
Gość
Noelka gratki mocne dla Emilci,dzielna dziewczynka.Oby tak dalej.
My juz spadamy z Matkiem do wyrka,ja jzu się tez wykąpkałam, także do juterka.dobranoc wszystkim
My juz spadamy z Matkiem do wyrka,ja jzu się tez wykąpkałam, także do juterka.dobranoc wszystkim
Pycha
mama Mai i Marty
witam nowa mame
Noelia gratki dla Emi :-)
ja zaraz tez spadam, bo padnieta jestem, oj te Mai zabki mnie wykończą
Noelia gratki dla Emi :-)
ja zaraz tez spadam, bo padnieta jestem, oj te Mai zabki mnie wykończą
reklama
Podziel się: