reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja Tez Kłótnie Traktuje Jako Czesc Zycia Jak By Ich Nie Bylo To By Mi Sie Nudzilo A Jak Nie Wiem Co Ze Soba Zrobic To Sama Prowokuje Go Do Klótni Hehe Ale Ze Mnie Niedobra Zona:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Ale Dzisiaj Sie Rozpisałam :-) Zamiast Obiad Gotowac Dla Smyka To Ja Sobie W Internecie Buszuje, A W Sumie Ugotuje Mu Parówke I Tez Sie Naje Matka To Tez Ze Mnie Za Dobra Nie Jest No Ale Coz Takie Zycie:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Bez kłutni to tak jak uczeń bez dwui haha my tez się kłucimy no ale w sumie rzadko.Najczęściej jednak jak kasy mało to się siebie czepiamy na wzajem.Kiedyś przez obie mamy się kłuciliśmy ale ten czas już dawno miną.

Ojej ojej ile się tu was napisało i to takie be rzeczy.
Kłótnie w małżeństwie to chyba nie rozłączna rzecz, zawsze cosik się kłócimy.
Mój mąż jest daleko i potrafi się ze mną pokłócić, ale wszystko można wyjaśnić pogadać. dziewczyny nie od razu rozwody i wyprowadzki itp.
Trezba gadać i oprzeważnie ktoś musi iść na ustępstwo w małżeństwie.
To tak zawsze jst.
Nie ma co się kłócić. KOBITKI POGÓDŹCIE SIĘ I GŁOWY DO GÓRY.

My zaraz obiadek będziemy jeść, no i dzwoniłą ciocia że przyjedzie na kawe,no to będziemy mieć gościa po obiedzie na kawie.
Pozdro

oj te kłótnie sa chyba w kazdym małżeństwie

u nas tez, czasami częściej, czasami rzadziej i wtedy myslę sobie że już go nie kocham i takie tam ........, ale zawsze sie godzimy i nie wyobrażamm sobie rozstania

a my dziś mamy spóźniony obiadek, bo za długo siedziałam przed kompem :-p i jeszcze się ziemniaczki gotują :-(

Chwilke mnie nie bylo a trzy strony prawie musialam nadrobic:tak: :szok: :-)
bo tak sie rozpisalyscie;-) i w koncu zapomnialam co chcialam wam odpisac:zawstydzona/y: :-( :-p :baffled: :dry: :laugh2: Klotnie to i u nas sa i to tez nawet czesto a raczej coraz czesciej.Juz mialam mysli o rozstaniu.:-( :-( :-( Ale nie poddaje sie i jakos ze soba wytrzymujemy a kiedy sie nie klocimy to jest wspaniale.:tak: :tak: :happy:
Sylwia Dzieki za piwko:-D
My juz po obiadku:-)

Ach to życie ....
Ja mieszkam w domu gdzie mieszkają też moi rodzice , oni mają pokój i sypialnie i my także duży pokój i sypialnie , kuchnia duża(wspólna) i łazienka (wspólna) , ale nie moge narzekać najważniejsze że jest się szczęśliwym:-) , u moich teściów jest całe piętro wolne : miałabym kuchnie swoją , łazienke i 3 pokoje ale nie wiem czy potrafiłabym się tam zaklimatyzować i dobrze się czuć:confused: . Mój Mąż też twierdzi że u mnie mu mieszka się dobrze i spokojnie.
Kłóćimy się jak każde małżeństwo ale szybko się godzimy , i nikt nam się do kłótni nie miesza-> to jest ważne :tak:
Wieczorami mama często mi pilnuje mojego skrzata a ja wtedy moge pozałatwiać mnóstwo spraw tym bardziej , że prowadze swoją firme i spraw jest mnóstwo:cool2:
A po drugie lubimy sobie czasem wyskoczyć do przyjaciół czy na kolacyjke we dwoje :biggrin2:
Jutro chyba z okazji Walentynek porwe męża gdzieś na kolacje , spokojnie sobie pogadamy , wyjaśnimy niejasności i znó będzie dobrze:tak:
Pozdrawiam Was i : GŁOWA DO GÓRY BO ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!!:-) :tak: :-) :tak:

reklama
Do góry