reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Vici a nie zostawiasz sobie na koljnego dzidziusia.
Ja już mam mate,a do kąpieli rąk używam,zresztą to byłą broszka tatusia kąpanie synka.A on wolał rękoma.

reklama
Noelia bielizna sie super podobala mezusiowi ale widzial ja tylko w reklamowce:-) a na mnie zobaczy dopiero jutro:cool2:

A co do piwka to prosze bardzo

Załączniki

• Zdjęcie(1).jpg
    Zdjęcie(1).jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 23
a my po spacerku, mielismy małe przeboje: wyszłyśmy na dwór, ja weszłam do piwnicy po wózek, a Maja stała na zewnatrz i przewóciła sie w kałuże, tak że jak ja wyszłam z tym wózkiem, ona sobie tak lezała :baffled:, no wiec musiałam gnać z powrotem na 3 piętro żeby ją przebrac, zeszłyśmy znów na dół a tu ...... deszcz pada :wściekła/y: no ale cóz ...... zaczęłam rozwijac folię przciwdeszczową, a trochę mi to zajęło, bo długo jej nie używałam i była jakas posklejana i jak juz skończyłam, to deszcz przestał padac :baffled: potem było OK, pospacerowałyśmy ........ wracamy pod blok....... ja szukam kluczy od domu i nie mogę znależć, biegiem lecimy na to nasze 3 pietro, uff...... jaka ulga ........ są w drzwiach :happy: ale po chwili wyobraxnia podziałała i strach ze ktos mógł wejśc do domu ...... no ale oczywiście nikogo nie było, Maja teraz śpi, a ja sie relaksuję przed kompem

Nie zostawiam bo następne dziecko będzie za jakieś 3-4 lata więc mi nie potrzebne.A krzesełko to super tamto sprzedaje bo mamy inne i po co mi 2

a co do wyjazdu to juz opowiadam :-)
pogoda byla swietna i warunki narciarskie w sumie tez fajne :-)
tyle tylko ze relacje z tesciowa ulegly pogorszeniu bo nie chciala siedziec z mala bo ona przyjechala pojezdzic dobrze ze moi rodzice wypoczywali niedaleko (bo wiezli tesciowa i sprzet bo jakos trezba bylo go przewiesc) i przyjezdzali zajmowac sie Lenka to sobie pojezdzilam na dece :-)
a do tego strasznie sie z Michalem przez te nieporozumienia z tesciowa klocilismy i obawiam sie ze mogl byc to gwozdz do trumny dla naszego rozstania :confused: :-( :-)
poki co jescze razem maieszkamy tylko nie wiem jak dlugo :baffled:

Kasiulla23 nie wiem co sie dzieje z suwaczkami z tik-taka ale mi tez poznikaly i zmienilam.
Ja na szczescie tesciowej nie mam ale mam pojebana babcie ma cala chate pusta a my musiymy mieszkanie wynajmowac:wściekła/y:

reklama
kasiulla- podobno było info na tiktaku że stare suwaczki już nie będą działać bo mają zmiany techniczne na forum ale podobno mają być nowe(może ciekawsze i ładniejsze;-) ) Poczekamy ...Zobaczymy:happy:

My właśnie uciekamy na spacerek póki jeszcze nie pada , słońca co prawda nie widać , ale cóż spacer potrzebny jest:tak:

Do góry