reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no to piwko wypite ,:tak: :-p dobre było ,no to która teraz no pracy wraca ?:confused: chyba Zuzia najszybciej :confused:

Kasiula ty głupot nie opowiadaj ,i żeby przez tesciów sie rozstawać ,:no: o nie nie to głupota kąpletna:dry:

Ale swoją drogą żeby tesciowa nie mogla sie chwilke wnusia zajać to tez nieładnie:no: :no:

reklama
Kasiulla23 nie wiem co sie dzieje z suwaczkami z tik-taka ale mi tez poznikaly i zmienilam.
Ja na szczescie tesciowej nie mam ale mam pojebana babcie ma cala chate pusta a my musiymy mieszkanie wynajmowac:wściekła/y:

sylwia to mogę cię pocieszyc ,ja mam podobnie ale z mamą ,cała chata pusta ,no prawie tylko brat tam jeszce został ,ale pokoi trzy wolne stoją a ja u tesciów w jednym sie kisze :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

nie to nie przez tesciowa moliwe ze sie rozstaniemy ttylko mozliwe ze ten wyjazd sie do tego przyczynil
bo my od jakiegos czasu otym mowimy bo cos sie popsulo i sie nam ostatnio nie uklada tylko sie ciagle klocimy a to chyba nie jest najlepsze dla dziecka

Kasiula a nie możecie spróbowac jakoś to wszystko ponaprawiac ,porozmawiac ze sobą ,moze do jakiejs poradni iść ,rozstac sie jest tak łatwo ,przeciesz sie kochacie co ?

no chyba sie kochamy choc czasem mam juz watpliwosci....
rozmawialismy nie raz bylo ok przez dzien dwa czy trzy a potem znowu sie kolocimy o byle co doslownie bo my sie klocimy o jakies glupie drobiazgi

U MOJEJ BABCI CHATA PODZIELONA JEST NA CZTERY MIESZKANIA (2p+k+ł), NA JEDNYM MIESZKAJA MOI RODZICE A RESZTA JEST WOLNA POZATYM ZE BABCIA ZAJMUJE POKOJ I KUCHNIE I ŁAZIENKE, A MY KURDE WYNAJMUJEMY POKOJ I KUCHNIE ZA 150zl I KIBEL MAMY NA DWORZE:wściekła/y:

KASIULLA23 MY Z MEZEM TEZ MIELISMY TAKIE DNI I TEZ JUZ BYLO KRUCHO NAWET CHCIELISMY ROZWOD WZIAZC I PAPIERY ZŁOZYLISMY ALE ODKAD MIESZKAMY SAMI JEST PO PROSTU SUPER:-) NIE MARTW SIE NAPEWNO WSZYSTKO SIE UŁOZY:yes:

reklama
Ach ta szara rzeczywistosć ,ale powiem jedno ,nie chciałabym mieszkac z mama:no: ona jest okropna na codzien myśli tylko o sobie i wszystko ją denerwuje ,na odległosć i raz kiedyś jest nawet spoko i kocha Emi bardzo

A z mężem to tez czasem mamy spięcia i sie zastanawiam czy go jeszcze kocham ,ale jakos szybko mi to mija ,kocham go i jest fajnie a nasze kłótnie traktuję jako częsc życia ,tak musi byc:tak: ,ale oboje pracujemy nad tym by się kłucic mniej;-)

Do góry