reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Zmienilam sobie suwaczek bo moj beda zmieniac na nowe i za nim to zrobia to musze cos miec.Ciekawe jakie beda teraz na Tik Taku :-) Zaraz ide polozyc dziecko spac i ziemniaczki musze obrac Kawke nie pilam kilka miesiecy ladnych ale znow zaczynam ja pic codziennie tyle ze teraz rozpustną z mlekiem
E
Ewcia81
Gość
witam ,nie mam dzis humoru bleeee wszystko mnie boli ,do tego Emi dzis tez nie w humorze :-( ale nie bede wam smęcic
Noelka głowa do góry,wszystko będzie oki,trzeba się cieszyć,a dni z małymi dołkami zakopać.
Pozdro
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
JA uwielbiam Kawusie :-) :-) :-) ,ale pod warunkiem , że jest czarna bez mleka , kiedyś piłam z mleczkiem ale od jakiegoś czasu mi zbrzydła i toleruje tylko czarną , też wole ją pić z kubka a nie z filiżanki:-)
Z filiżanki pije jak ktoś przyjdzie na kawe i jest jakoś tak bardziej uroczyście a na codzień KUBEK ;-)
Mój zasnął , mama nadzieje że troszke pośpi , ja właśnie troszke serfuje po necie ale już zaraz będe musiała wrócić do domowych obowiązków
Z filiżanki pije jak ktoś przyjdzie na kawe i jest jakoś tak bardziej uroczyście a na codzień KUBEK ;-)
Mój zasnął , mama nadzieje że troszke pośpi , ja właśnie troszke serfuje po necie ale już zaraz będe musiała wrócić do domowych obowiązków
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
NOELIA ja sie nie martwie tym ze Oliwier jeszcze nie mowi a to jego beblanie jest takie fajne ze wszyscy sa pelni podziwu, mi osobiscie tez sie podoba:-) .
Hej dziewczyny ja tez uwielbiam kawusie no i wlasnie ide sobie sparzyc:-)
NIKITA naprawde super brzusio
Łóżko chcemy kupic na lato ale pietrowe starszy do gory maly na dole
Hej dziewczyny ja tez uwielbiam kawusie no i wlasnie ide sobie sparzyc:-)
NIKITA naprawde super brzusio
Łóżko chcemy kupic na lato ale pietrowe starszy do gory maly na dole
E
Ewcia81
Gość
Ja wyciągnęłam mięsko już na obiadek,idę chyba obrać ziemniaczki,będe miała już wszystko przygotowane.
Dobrze,że moje dziecko same się sobą zajmuje i nie muszę w koło niego latać,to zawsze moge popisać troszku do was.
Fajnie gdyby jeszcze sma jadł,sprzątał itp,a le wszytskeigo naraz nie można mieć.
pa
Idę tez obejrzec brzusio Nikity.
Dobrze,że moje dziecko same się sobą zajmuje i nie muszę w koło niego latać,to zawsze moge popisać troszku do was.
Fajnie gdyby jeszcze sma jadł,sprzątał itp,a le wszytskeigo naraz nie można mieć.
pa
Idę tez obejrzec brzusio Nikity.
Noelka głowa do góry,wszystko będzie oki,trzeba się cieszyć,a dni z małymi dołkami zakopać.
Pozdro
dzięki Ewcia ,musze sie wziąść w garść , a nie tak sie użalac ,
takie macie ładne suwaczki ,ze sama zaczełam jeszcze raz przeszukiwac ta stronke ,zeby zmienić mój ;-)
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
ja tez szukam nowych suwaczkow bo naprawde sa sliczne
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam ponownie
Brzusio fajniusi linki z allegro prze bardzo Krzesełko do kąpieli (164914112) - Allegro
i drugi
Mata/kojec edukacyjny (165082052) - Allegro
Brzusio fajniusi linki z allegro prze bardzo Krzesełko do kąpieli (164914112) - Allegro
i drugi
Mata/kojec edukacyjny (165082052) - Allegro
Podziel się: