reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam!

Macius wstał o 5 i nie dał mi juz pospac, dobrze ze teraz usnoł bo juz miałam wizje ze cały dzien bedzie baraszkował:-) a teraz gotuje obiadek:-)

kasiula_matula- i jak ??? Zadzwonili ??? Czy sama musiałaś się dowiadywać :confused:

A ja męcze mojego szkraba , żeby dłużej pospał , zaraz go kłade do łóżeczka a potem sprzątanko , obiadek i może dobra kawusia :-)

Dzień dobereczek.
Boże aż grzech,ale my z Matkiem niedawno dopiero wstaliśmy.
Teraz będzie śniadanko i kawa czarna,mniam.
U nas leje deszcz, masiakla-jak to Matu mówi.

Vici podaj stronke na allegro,co masz do sprzedania??
Pycha, fajne zdjątka i super , bo macie śnieg,ja czekam z synkiem,a tu nic deszcz,synek dostał fajny skuter śnieżny od wujka, no i go chyba nie wyorzysta w tą zimę.
Iwonka fajnie,napisze mu,że tyle kobiet czeka na niego,hehe;-) :-D , synek i mamusia najbardziej.

kasiula matula tot y się opiekujesz jeszcze jakimś dzieciaczkiem oprócz swojego maluszka.
Ja tez kiedys o tym myślałam,zeby się opiekować,ale chciałabym znajomych jakiś a ni eobce,żeby się lało z moim małym,a lbo mojego małęgo.
Idę jeść śniadanie,a no i kkaaawwwwaaaa:-)

Ewcia -SMACZMNEGO!!!:-)

U nas jeszcze przed chwilką ślicznie świeciło słonko i już zapowiadało się na cudny spacerek popołudniu:-) ale niestety słoneczko uciekło:sick:

Ewcia widzę że ty też jesteś miłośniczką kawy Zupełnie jak ja:-) Jeśli rano nie wypiję dzień stracony i nie chodzi nawet o to czy muszę czy nie po prostu uwielbiam kawę Gdy ją piję to dla mnie czas relaksu Jedni na rozluźnienie popijają koniaczek a mnie wystarcza mała czarna;-) ( No może nie mała, pijam kawę z fusami w największym kubku jaki mam w domu " największy syf" jak to mawia mój mąż ale co on tam wie;-))

Moje dziecię też dzisiaj wstało o 9.00. Normalnie to się nie zdarza .Morze coś jest w powietrzu że te nasze maleństwa tyle ostatnio sypiają:confused: Zaczęło się przejaśniać. Trzeba korzystać z pogody i idziemy na spacer .Pa, pa

witam ,nie mam dzis humoru bleeee wszystko mnie boli ,do tego Emi dzis tez nie w humorze :no: :-( :baffled: ale nie bede wam smęcic :no: :zawstydzona/y:
byłam na zakupach miesnych ..trochę mięska kupiłam ,pokroiłam i do zamrazary i schabik dzis na obiad:-p :-p

Bede pisala tak czesto jak tylko znajde czas.
Noelia jak tam Twoja corunia mowi juz moj Oliwier nie mowi tylko bebla ciekawe jak dlugo jeszcze

Syl1982wia moje dziewcze mówi juz sporo ,choc jak sie okazuje w wiekszosci tylko najbliższa rodzina ją rozumie jak ktos przyjedzie,to ja musze tłumaczyc ,co mnie strasznie dziwi bo wydaje mi się że ładnie mówi :tak: :-D :-D ale słowa ładnie łapie i idzie nawet z nią pogadac ;-)
chłopcy ogólnie później mówia wiec sie nie martw ;-) :-)

Chyba zaczne sie rozglądac za łóżeczkiem dla Emi ,a póki co usuniemy ze dwa szczebelki żeby mogła sama wchodzic i wychodzići zobaczymy jak to będzie

kocham kawe:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-D :-D bez niej żyć nie moge:no: :no: :no: :no: :-D :-D

Dzień dobry w południe ;-)

Wita się kolejna miłośniczka kawy ;-) Mam straszne zaległości z forum po wczoraj... zaraz idę przejrzeć wątki w poszukiwaniu brzuszka :)
Ale foty Pychy obejrzałam, masz śliczną córcię :)

reklama
Ewcia widzę że ty też jesteś miłośniczką kawy Zupełnie jak ja:-) Jeśli rano nie wypiję dzień stracony i nie chodzi nawet o to czy muszę czy nie po prostu uwielbiam kawę Gdy ją piję to dla mnie czas relaksu Jedni na rozluźnienie popijają koniaczek a mnie wystarcza mała czarna;-) ( No może nie mała, pijam kawę z fusami w największym kubku jaki mam w domu " największy syf" jak to mawia mój mąż ale co on tam wie;-))

Cloe ja też uwielbiam i też wypijam ją w NAJWIĘKSZYM KUBKUW DOMU, uwielbiam z kubka pić kawe,pije dwie dziennie.Nieraz 3.

Wow ja widze,że dużo tu jest miłośniczek kawy,to superowatooooo:-) :tak:

Do góry