reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam! No moje dziecko nie stety jeszcze nigdy dlugo nie spalo:no: dzis pobudka o 7:tak: Teraz oglada ulubione Teletubisie a ja mam chwilke na bb:-D
Pycha Super zdjecia :tak: Super rodzinka:-)
Ewcia No suwaczek z oczekiwaniem na meza Ci sie udal;-) Teraz to i nie tylko Ty ale i my bedziemy na niego czekac ;-) :-D :-D :-D Super i oczywiscie zycze owocnych nocy po powrocie meza:laugh2: :-) :happy:
Wogole dziewczyny macie bardzo ladne suwaczki i zrobilo sie tak kolorowo :-) :yes: :wink: :rolleyes: :laugh2: :happy: :cool2: :cool: :biggrin2: :rolleyes2: :rofl: :-D :tak:

Witam mamusie te śpiące i już nie :-D:-D
my właśnie jem śniadanie tata po nocce śpi o ile Klaudia da mu troche pospać bo to krzykacz przecież jest :-D:-D

dziekuje ze wam sie podoba moj rosnący brzuszek:tak::-)

Victor dalej śpi:szok::szok: to aż nie podobne do niego,normalnie to około 7.00 już na nogach no nieraz 6.00 albo 8.00 ale nigdy nie było 9

reklama
moja emcia poki co jeszcze kima
ja nie spie od 6 bo czekam na zuzie ktora sie opiekuje mieli jej rodzice mi wczoraj dac znac ze beda pozniej podac dokladnie godzine nie dzwonili wiec na wszelki wypadek wstalam jak w tamtym tygodniu o 6 ale nadal nikogo nie ma
poczekam do 9 jak sie nie pojawia zadzwonie zapytac chociaz to oni powinni zadzwonic ze mam wolne chyba prawda:dry::confused:

Do góry