reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Ja juz po wizycie u onkologa:tak: Ten pieprzyk ktorego sie obawialam to jednak nie byl grozny bo to byla brodawka :tak: ale przezylam szok ja mi powiedzial ze cos co dla mnie bylo niczym groznym to bylo znamie ktore moglo by byc w przyszlosci czerniakiem:szok: :szok: :szok: A to byla płaska plamka ktora uwazalam za zwykly pieprzyk :szok: No ale odrazu wycial mi to,to zostalo zabrane do badania histopatologicznego.I kilka innych pieprzykow tez mi usunal ale jakims przyzadem na litere k... bo nie pamietam nazwy(to bylo wypalanie)Za dwa tygodnie ide znow do niego na zdjecie szwow po tym jesdnym znamieniu i beda wyniki badan.Za cala ta przyjemnosc zapalacilam 350zl + 65zl za pobranie probki do badania:szok: :dry: :baffled: Kasy sporo ale sumienie mam czyste:tak:

reklama
Hej laseczki :)

nie wiem od czego zaczac taka jestem szczesliwa. Moja bratowa jest w ciazy. Trzy lata leczenia bezplodnosci daly rezultaty :)) huraaaaaaaaaa, jest fasolka.

cześć dziewczynki trochę mnie nie było :zawstydzona/y:

ale w zamian mamy dla was informacje
KLAUDIA bedzie miec rodzenstwo termin mamy na maj wiec juz nie długo

trzeba bylo szybko zamienic mieszkanie dobrze ze sie udalo :-)
no ale z naszegp wyjazdu na wyspe nici :-(albo urodze tam odrazu bedzie miec angielskie obywatelstwo :-D:-D:-D

Klaudia017.jpg

Witam!:-) No i odrazu skaladam gratulacje dla nikity000.:-) A coreczka twoja sliczna:tak: Czy juz wiesz czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka:confused: :happy:
shady oczywiscie cieszymy sie z Toba ta dobra wiadomoscia:tak: brat tez pewnie szczesliwy:tak: :-)
U mnie zimy ciag dalszy i nadal sypie snieg:tak:
A tak wogole to wstawac spiochy!!!!!

Witamw szytskie.
Mnie znowu wczoraj wymiotlo na troszke,bo mialam duzo odwiedzin.
Najpierw ja bylam u babic,a potem znajomy byli u mnie do 1 w nocy.
Sporo mam tych ludiz ostatnio.
MADZIAra bedzie wszystko oki na pewno.:tak:
NIKITA gratki:-) ,ja też bym chciała,he,ale sama nie dma rady.Pozdrawiam.
IWONKa ale masz fajnie,u mnie zero śniegu,a tak gadają że na pomorzu yspie i drogi nie przejezdne,ale jakoś tego nie widać,nawet deka .sniegu,przyślij troszke pocztą.;-)
U mnie fajne słoneczko,później pójdziemy na spacerek.
Ide robić śniadanko i kawe,bo dopiero wstaliśmy z Matim.:-)

Dzień dobry!

No prosze, ale dziś pro-dzieciaczkowy poranek!

nikita000 - gratulacje! Znacie już płeć maleństwa?

shady - gratulacje dla bratowej :))

No ja już wysprzątałam mieszkanko,mały bawił sie spokojnie.
Teraz ide przygotować obiadek,bo chcemy pojść na spacerek troszke,a nie tylko kisić sie w domku.
pa
Chociaż nie wiem czy nie bedzie padało:baffled: ,hmm może nie będzie...:-)

Hej

ja juz po zakupach ,Emi wykończona smacznie śpi :tak: :tak: obiadek już mam zjedzony ,i kawusia wypita :-p

Nikita000 już prawie o tobie zapomniałam :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ale prawie. Mieliscie plany żeby do Irlandi wyjechac :confused:
gratulację z okazji dzidziusia :tak: :-) zaglądaj do nas cześciej:tak:

reklama
Joanna sto latek dla Patryczka z okazji pierwszych urodzinek,duzo zdrówka i pogody ducha oraz pieknych prezentów :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-)

Joanna zdaj relacje jak imprezka:-)

Do góry