A te Wasze suwaczki takie fajne, że też chyba odgapię i wszystkie będziemy miały podobne;-):-).
reklama
cholera chciałam sobie pospac ,ale nic z tego ,wcąż ktoś przyłazi do mnie ,dzisiaj to przegieli już kompletnie
Niewiecie może jak sie pozbyc natretnej koleżanki ,nie jest zła ,ale jakos tak źle mi sie z nią przebywa ,a przyłazi ostatnio coraz czesciej
Niewiecie może jak sie pozbyc natretnej koleżanki ,nie jest zła ,ale jakos tak źle mi sie z nią przebywa ,a przyłazi ostatnio coraz czesciej
u mnie cakowity brak czasu
nie wiem czy wszystkim wiadomo dorabiam sobie zajmuje sie 3 letnia laleczka
tak sie jakims cudem zlozylo ze obie krolewny zasnely wiec tu jestem ihih bo w innym razie mam mase roboty i zajec przy nich ale jestem zadowolona
Też miałam nagraną taka robotkę ,ale jakos nie wyszło ,ale strasznie się bałam tych pierwszych dni z dwojgiem dzieci
K
kasiula matula
Gość
rzeczywiscie slodkie suwaczki chyba tez odgapie no ale od czego jest nasza babyboomowa przyjazn ihihih;-);-)
NOELIA a co do kol natretnej to mialam taka w szkole opowiadala mi o swoim zyciu takie rzeczy ze odechciewalo sie sluchac co chwile dzwonila przychodzila przed szkola po szkole razem siedzialysmy na lekcjach jakos zaczelam ja delikatnie ignorowac niby ok ale nie odpisywalam nieraz na sms czasem mowilam ze nie ma mnie w domu czasem nie otwieralam drzwi udajac ze mnie nie ma i jakos przeszlo jej teraz czasem sie kontaktujemy ale jest juz ok
NOELIA a co do kol natretnej to mialam taka w szkole opowiadala mi o swoim zyciu takie rzeczy ze odechciewalo sie sluchac co chwile dzwonila przychodzila przed szkola po szkole razem siedzialysmy na lekcjach jakos zaczelam ja delikatnie ignorowac niby ok ale nie odpisywalam nieraz na sms czasem mowilam ze nie ma mnie w domu czasem nie otwieralam drzwi udajac ze mnie nie ma i jakos przeszlo jej teraz czasem sie kontaktujemy ale jest juz ok
reklama
Joanna@
Fanka BB :)
to chyba rzeczywiscie wina weekendu ze tu takie pustki;-)
Maly spi wiec chwilka na nadrobienie zaleglosci a tu nie ma z kim
Zaczynam sie psychicznie przygotowywac na jutrzejsze urodzinki Patryczka , tesciowa zamowila torcik.....zobaczymy co to bedzie....zdam relacje
Maly spi wiec chwilka na nadrobienie zaleglosci a tu nie ma z kim
Zaczynam sie psychicznie przygotowywac na jutrzejsze urodzinki Patryczka , tesciowa zamowila torcik.....zobaczymy co to bedzie....zdam relacje
Podziel się: