reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
cholera:no: :wściekła/y: chciałam sobie pospac ,ale nic z tego ,wcąż ktoś przyłazi :wściekła/y: do mnie ,dzisiaj to przegieli już kompletnie:baffled:

Niewiecie może jak sie pozbyc natretnej koleżanki ,nie jest zła ,ale jakos tak źle mi sie z nią przebywa ,a przyłazi ostatnio coraz czesciej:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

u mnie cakowity brak czasu
nie wiem czy wszystkim wiadomo dorabiam sobie zajmuje sie 3 letnia laleczka:tak:
tak sie jakims cudem zlozylo ze obie krolewny zasnely wiec tu jestem ihih bo w innym razie mam mase roboty i zajec przy nich ale jestem zadowolona

Też miałam nagraną taka robotkę ,ale jakos nie wyszło ,ale strasznie się bałam tych pierwszych dni z dwojgiem dzieci:baffled: :eek:

rzeczywiscie slodkie suwaczki chyba tez odgapie no ale od czego jest nasza babyboomowa przyjazn ihihih;-);-):tak::tak::-D:-D

NOELIA a co do kol natretnej to mialam taka w szkole opowiadala mi o swoim zyciu takie rzeczy ze odechciewalo sie sluchac co chwile dzwonila przychodzila przed szkola po szkole razem siedzialysmy na lekcjach jakos zaczelam ja delikatnie ignorowac niby ok ale nie odpisywalam nieraz na sms czasem mowilam ze nie ma mnie w domu czasem nie otwieralam drzwi udajac ze mnie nie ma i jakos przeszlo jej :-D teraz czasem sie kontaktujemy ale jest juz ok

Chyba musze tak właśnie delikatnie ta sprawe załatwić :tak: jutro ma przyjść ,a ja poprostu do mamy ucieknę :tak: ,a moja tesciowa powie jej że mama kazała mi przyjechać:-) bo inaczej z nią oszaleję:eek: :happy: :nerd:

Tak sie zastanawiam co tu tak pusto ,a to przeciez weekend sie zbliża :tak: :-D :-D

Ja tez sie już wymeldowuję ,mężuś wcześniej z robotki przychodzi i może sobie gdzies pójdziemy :dry:

do jutra ,

reklama
to chyba rzeczywiscie wina weekendu ze tu takie pustki;-)
Maly spi wiec chwilka na nadrobienie zaleglosci a tu nie ma z kim:baffled:
Zaczynam sie psychicznie przygotowywac na jutrzejsze urodzinki Patryczka:dry: , tesciowa zamowila torcik.....zobaczymy co to bedzie....zdam relacje:tak:

Do góry