Madziarka ,trzymaj sie mocno i nie załamuj sie ,napewno wszystko sie ułoży i bedzie dobrze i dzidzia zdrowa .TRZYMAMY ZA CIEBIE ,WASZA DZIDZIE I WASZĄ CAŁĄ RODZINKĘ KCIUKASY ,A JAK SIE LEPIEJ POCZUJESZ TO NAPAISZ CO I JAK USZY DO GÓRY :-)
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Tak mi przykro ale na pewno bedzie wszystko ok Idz sie poloz i odpoczywaj Na pewno o Tobie nie zapomnimy i bedziemy za Ciebie trzymac kciuki Buziaki :-) :-) :-) :-) :-) :-)Dziewczyny mam problemy z ciążą i raczej nie będę tu zaglądac zbyt czesto bo musze leżeć. Ogranicze więc siadanie do kompa do minimum. Poza tym jestem na razie zbyt zalamana i nawet nie mogę zbytnio pisac.
Zuzia1 wychodzi na to, ze musiala przez taki okres przejsc. Stonka byla strasznym niejadkiem przez ten okres czasu. Wygladala na strasznie zabiedzona. Zawsze staralam sie, aby przy jedzeniu byla spokojna atmosfera. Nigdy nie wciskalam jej na sile. Ale jak dwa dni z rzedu praktycznie nic nie zjadla to plakalam. A lekarze ciagle mnie strofowali, ze mala ma niedowage, ze bardzo szybko ciagnie sie w gore i musi jesc. Na szczescie mamy to za soba. Teraz Julka je praktycznie wszystko. A najbardziej lubi nalesniki z serkiem Danio lub podobnym.
To jest strasznie trudne,dziecko nie chce jeść ,matka nie może przecież na chama wciskac ,bo to tylko odwrotny skutek przynosi a do tego jeszcze lekarze dołują
ale naleśniki z serkiem danio sa pyszne ,chyba jutro zrobie na obiad ,
Pycha
mama Mai i Marty
Madziara napewno wszystko będzie dobrze, trzymaj sie kochana :-):-):-):-) buziaczki
zuzia gratuluję, super
zuzia gratuluję, super
aga29
Fanka BB :)
Madziara, wypoczywaj i nie denerwuj sie, zobaczysz wszystko sie napewno ulozy!
Wlasnie doszedl prezent dla Erika na jego 1wsze urodzinki. Narazie schowalismy go u nas w pokoju, dostanie za niecale 3 tygodnie
Dziecie moje juz najedzone i napojone i jak za godznke tatus wroci z pracy idziemy na spacerek Na razie robie pranie i prasuje
Wlasnie doszedl prezent dla Erika na jego 1wsze urodzinki. Narazie schowalismy go u nas w pokoju, dostanie za niecale 3 tygodnie
Dziecie moje juz najedzone i napojone i jak za godznke tatus wroci z pracy idziemy na spacerek Na razie robie pranie i prasuje
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
a ja sie powoli szykuje do wyjscia bo dzis do lekarza smigam.....
K
kasiula matula
Gość
u mnie cakowity brak czasu
nie wiem czy wszystkim wiadomo dorabiam sobie zajmuje sie 3 letnia laleczka
tak sie jakims cudem zlozylo ze obie krolewny zasnely wiec tu jestem ihih bo w innym razie mam mase roboty i zajec przy nich ale jestem zadowolona
Madziara 3maj sie cieplutko będzie ok myśl pozytywnie
nie wiem czy wszystkim wiadomo dorabiam sobie zajmuje sie 3 letnia laleczka
tak sie jakims cudem zlozylo ze obie krolewny zasnely wiec tu jestem ihih bo w innym razie mam mase roboty i zajec przy nich ale jestem zadowolona
Madziara 3maj sie cieplutko będzie ok myśl pozytywnie
reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Mój Kubcio śpi, więc mam chwilkę. Była u nas moja mama i poszliśmy na spacerek. Nawet słońce świeciło:-). Teraz mały śpi.
Madziara - trzymaj się, na pewno będzie dobrze, tylko musisz leżeć, jeśli lekarz Ci kazał.
Leika - nie przejmuj się tym jedzeniem, mój też ma takie okresy, że je troszkę mniej, a potem znowu wszystko wraca do normy.
A te Wasze suwaczki takie fajne, że też chyba odgapię i wszystkie będziemy miały podobne;-):-).
Madziara - trzymaj się, na pewno będzie dobrze, tylko musisz leżeć, jeśli lekarz Ci kazał.
Leika - nie przejmuj się tym jedzeniem, mój też ma takie okresy, że je troszkę mniej, a potem znowu wszystko wraca do normy.
A te Wasze suwaczki takie fajne, że też chyba odgapię i wszystkie będziemy miały podobne;-):-).
Podziel się: