reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

szybkim tempie kupic buty i sluchajcie! Kupilam sobie kozaki w ciagu 10Minut:tak: :laugh2: To mi sie raczej nie zdarza, zazwyczaj potrzebuje pare godzin !

Mnie tez ostatnio przycisneło i tez w 10 minut kupiłam buty i narazie jestem z nich strasznie zadowolona :tak: :-D a byłam w tylu sklepach ,jakoś mi nic nie przypasowywało ,ale śniegu napadało i buty mam:tak:

u nas tez dziś śniegu napadało ,właściwie wciąż pada więc na sanki obowiązkowo pójdziemy ,po śniadaniu a potem jeszcze po drzemce:tak: :-D

reklama
Dzień dobry w niedzielny dzionek.
My już po śniadaniu,synek się bawi w majsterkowicza,a mamusia pije kawe.
U nas oczywiście bez śniegu,totalne zero śniegu,nawet płateczka,ale jest minus 7 stopni,mrożno jak cholerka.
My siedizmy dzisiaj w domku,zawsze gdzieś jeździmy to na obiad,to na noc,ale dzisiaj w domku,nie ruszmaysię nigdzie,tylko ewentualnie na jakiś spacerek.

witam sie i ja
jestem dzis padnieta,maly czesto budził sie w nocy i poplakiwał,ale jedno co to pospałam do 9.00 poniewaz moj maz jak wrucił z pracy o 5.00 to pogonił mnie do małego pokoiku,a sam siedział z małym:-)
a i mały ma katarek ale juz mu zakropliłam nosek nasivinem i podałam clemastine,mam nadzieje ze szybko sie odczepi:tak:
u mnie sniegu ledwo co ,ale za to strasznie mrozno i wieje wiec chyba dzis odpuszcze i posiedze w domku z synusiem;-)

Dzień dobry!

U nas bardzo dużo śniegu napadało przez noc znowu :) Zapowiada się po południu miły spacerek :)))
Tylko kurcze nie wiem co dziś na obiad zrobię, bo nic wczoraj nie kupiłam :confused:

Witam!

Ja wczoraj zrobiłam sobie wolne od rodzinki tzn spotkałam sie z kumpela na ploteczki i winko i jestem w szoku bo dzis mało spałam i czuje sie nawet dobrze:-)

Witam! Ja dzis jestem padnieta.Bylam wczoraj ana starych smieciach i z sasiadka wypilam dwa winka a dzis sie nie za bardzo czuje:no: :-p Chyba moj organizm przezyl szok po takiej ilosci alkoholu po takiej dlugiej przerwie:szok: :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Leika ja tez nie mam nic kompletnie na obiad ale na szczescie Robert zaraz pojdzie i cos kupi:tak:
Zima tez nadal u nas jest i do tego mrozno:nerd: :baffled: :dry: :sick: :eek: Ale slonecznie:tak: :cool2: :-) A teraz ide polozyc spac mojego szkrabka i musze troszke ogarnac.Pozniej jak sie lepiej poczuje po obfitym obiadku to chyba pojedziemy znow na stare smieci bo musze spakowac w worki reszte swoich ciuchow:tak: bo od srody wynajmuje juz mieszkanko.

reklama
Iwonka,Kunda zazdroszcze takich wypadów z kumepali na winko i te ploteczki sprawy kobiece,też bym chciała gdzieś wypasc, u mnie jedyna co moze być ze ktoś do mnie przyjdzie,ale w dzień i na kawe.
Bonie mam z kim małęgo zawsze zostawić,moja mama się boi z nim sam na sam,a tesciowa z adaleko mieszka.
trzymajcie sie cieplo wszyscy w te mroźne dni:-) :baffled:

ja ide robic obiadek,de volaie(nie wiem jak to sie pisze),
I kawusie łykne sobie takze

Do góry