reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My z Matkiem już po obiadku,teraz kawa.
Może ktosik też pije to połykamy razem i poplotkujemy,hehe
Niedługo będe robiła racuchu na podwieczorek,bo Matu bardzo lubi...:-)

Joanna też się dołąćzamy do życzonek dla dorosłęgo już faceta
Wszystkiego naj naj naj naj, samych ciasteczek i cukiereczków...
birthday.gif
bukiet.gif
lalala.gif
lalala.gif
lalala.gif
lalala.gif
lalala.gif
Sto lat...

reklama
Weim dziewczynki starsznei długo mnie nie było ale to sie zmieni znowu was po zanudzam :-D:-D:-D:-D

Dziekuje za gratulacje jeszcze niewiemy czy Kaludia bedize miec brata czy siostrę ale chyba brat bo taki tajniak ze chej i zreszta wogole nie czuje jak bym była w ciąży. KTG nie mogły mi zrobic bo co go juz słyszały to on w druga strone i juz go niema :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a raczej teraz to nigdzie nie pojedziemy bo wyjazd przesunięto na kwiecień i jednak do Anglii bo Roberta tam przyjmą do pracy:baffled::baffled::no::no:

Witamy znowu.
My już zjedliśmy racuszki,ale jeszcze zostało sporo.Już pomarańcza mały też wsunał całęgo,pa
A wy pewnie u rodiznki albo na wyjazdach weekendowych,bo cos tu pustooo,

Witam:-)
Ja dzisiaj pół dnia spędziłam w pracy, pomagałam zrobić sprawozdania:-p:eek::baffled:. Teraz jestem wykończona i najchętniej bym poleżała, a jeszcze muszę dzieciaki wpakować do łóżek, bo mój mąż po całym dniu z dziećmi, poszedł moczyć się do wanny;-):-D. Pewnie nie wyjdzie, dopóki nie będą spały:-D.
Nikita - super, że Klaudia będzie miała rodzeństwo:tak:, dbaj o siebie:-).
Shady - gratulacje dla brata i bratowej:-)
Joanna - wszystkiego najlepszego dla synka:-):-):-):-):-):-)

Mój dziubasek poszedł się kąpać.Wział ze sobą cały osprzęt i się bawi w pianie z zabawkami i samochodami.
Ja korzystając,że go nie ma pisze do was.
Bo jakw róci to boba będzie zapewne oglądał na kompie.

Ja - jak to w sobotę - większość dnia poświęciłam na sprzątanie i zakupy. Zaliczyliśmy też spacer po parku z młodym. Teraz mąż na piwie z kolegami jest a ja chyba sobie jakiś film obejrzę...

hey laseczki
jaks nie mam czasu usiasc i popisacz wami,albo mały mi nie daje ...albo jestem poza domem:happy:
Nikita wielkie gratki dla ciebie za fasolke,teraz musisz dbac o siebie podwojnie:tak: :-D
Shady oczywiscie dla brata i bratowej tez ,ale musza byc szczesliwi:laugh2: :laugh2:
Joanna wszystkiego najlepszego dla synusia duzo usmiechu

Załączniki

• 1[1].gif
    1[1].gif
    12,6 KB · Wyświetleń: 53
a pozatym to powinnam powoli zaczac pakowac juz jakies zeczy bo duzo czasu mi nie zostało,ale mi sie jakos nie chce stwierdziłam ze 2 dni przed wyprowadzka wszystko porobie:-) bo bede musiała hihi
jejciu jak mi sie ciezko i dziwnie pisze,poniewaz sciagnełam paznokcie i czuje sie strasznie głupio.. jakbym palcow nie miała:-p
a teraz spadam do wanny popływac i sie kłade spac ;-)

Dziękuje kobitki za dobre słowo ale i tak trochę odczuwam dwa małe pasożyty:-D Klaudie przestałam karmic jakies 2 ipół miesiąca temu bo mnie juz starsznei gryzła :-D:-D Biore witaminy ale to i tak nie pomogło dwie ósemik mają dziury jedna to sama mi odpadnie:eek::eek:
ale tak to czuje sie bardzo dobrze:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Dzien dobry, my bylismy wczoraj caly dzien na wielkim wedrowaniu, Erik widzial sarenki i losie:tak: . Bylo bardzo zimno, bo mroz i gory sniegu. Do tego urwal mi sie obcas od buta i musialam w szybkim tempie kupic buty i sluchajcie! Kupilam sobie kozaki w ciagu 10Minut:tak: :laugh2: To mi sie raczej nie zdarza, zazwyczaj potrzebuje pare godzin:tak: :-) :-) Dzisiaj tez spadl snieg i teraz mamy prawdziwa zime:tak: Dzisiaj tez wybywamy, wiec nie bedzie mnie na bb.

Witam nowa mame!

Do góry