reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry wieczór.
Fajne te wasze suwaczki,ja tez właśnie troszke tu próbuje z tymi suwaczkami zrobić.
Już starszy poszedł spać,a mój gadek jeszcze tu buszuje śmiało.
he

reklama
Moje slonko spi a ja ide sobie kolacje zrobic bo cos mnie ssie.A gdzie sa wasze suwaczki bo ja ich nie widze na tej stronie.Ciekawe czy moj bedzie

O juz sa:-p :-p :-p Gdzies ktoras dziewczyna na BB tez ma fajne suwaczki ale za nic nie umiem sie zarejestrowac na tej stronie zeby sobie zrobic:no: :wściekła/y:

Iwonka a co ci tam nie idzie? to służę pomocą

pewnie po angielsku jest napisane ,albo co ,ja takie strony to z daleka omijam

A ja zrobiłam dzis koktajl mleczny z malinami dla Emi oczywiście ,ale dobry był :-p ale Emi pół z pół szklanki wypiła,dobre i to ,i pije tez czasem actimelka :tak: :-)

A ze spania bez pieluszki w dzien chyba zrezygnuje ,ona jeszcze nie kuma o co chodzi ,:no: zaczne ją chyba w nocy wysadzac ,może wtedy bardziej zajarzy jak z sucha pieluszką sie obudzi i wtedy za drzemki sie wezmę:confused: :dry:

Ewcia ja podobnie jak ty biorę szantażem moje dziecię żeby wogóle coś zjadło, tle że czasem nic nie pomaga. Dziś np poszły tylko cztery parówki na cały dzień:baffled: a tą ostatnią wciaskałam jej na siłę.Soczki też spija ale boję się że może tego być za mało.

Ewcia ja podobnie jak ty biorę szantażem moje dziecię żeby wogóle coś zjadło, tle że czasem nic nie pomaga. Dziś np poszły tylko cztery parówki na cały dzień:baffled: a tą ostatnią wciaskałam jej na siłę.Soczki też spija ale boję się że może tego być za mało.

Jezusicku cztery parówki to strasznie dużo :szok: ale co nic innego nie je:confused:
a chlebek ,obiadek jakis nic ...bo juz nie rozumiem

A ja mojej córci nie zmuszam do jedzenia ,i zauważyłam że gdy bardzo mi zależy zeby ona coś zjadła ,to ona wtedy nie chce jeść ,nawet jak za bardzo sie jej przyglądam to ona to wyczuwa i odkłada łyżeczke i koniec ,

chce to je nie chce to nie je ,ona musi sama wiedziec że ma jesc i wiedzieć kiedy jest głodna:-p

reklama
Ja mojego malego nie zmuszam do jedzenia, nie marudzi je wszystko co mu podam, jedynie z piciem mu nie idzie i trzeba sie troche pogimnastykowac, ale dajemy rade:tak: Chyba sie juz poloze do lozeczka, jeszcze szybka toaleta i spanko. Dobranoc:tak:

Do góry