reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hello.
ja to zawsze nie moge zasiąśc spokojnie do komputerka,miałam dzisiaj gościa,koleżanke z dwójką dzieci.
Ale mam do kogo się odezwać chociaż.;-)
Teraz bedziemy jeść obiadek,a takż erobie mięso w sloiki dla męża,aby miał potem co w trasie jeść.
U na snie ma śniegu,słoneczko świeciło,ale chłodnawo.
Fajnie,bo matu latał sobie po dworzu,ale już trzeba było do domku na obiadek.
pozdro.:-)

reklama
My też byliśmy dziś na bardzo miłym spacerku i też mam kosz prasowania ;-) ale to dopiero wieczorkiem. Teraz mały śpi, a ja mam obiad do zrobienia :)

Moje dziecko coś ostatnio parowkożerne :baffled: nie wiem czy cieszyć się czy płakać. Dobrze że wogóle coś je taki z niej niejadek ale martwii mnie jej totalna niechęc do owoców :eek:a jeszcze niedawno , banany i jabłka należały do jej ulubionych przekąsek Zeby tylko nie skończyło się to anemią

A my wrocilismy ze spacerku i w koncu udalo nam sie zrobic balwanka a drugie zdjecie jest zrobione jak ja tylko siadam do kompa a Vanessa odrazu po lozku wlazi na biurko!!!

Iwonka,wow ale super bałwanek.My jeszcze z Matkiem nie lepilismy bo zawsze był kiepski śnieg,że się nie lepił.A teraz wogóle go nie ma u nas.
Ale spryciula z twojej malej-z łóżka na stolik.

Cloe mój mały to ogólnie niejadek, i tez parówki zajada non stopa.On ma swoje potrawy i nowych nie je,musz ena chama mu wpychać do buzi,albo brać go szantażem,że coś muz abiore jak nie spróbuje i nie zje i to zawsze wypala.

Ja mam aktualnie w domku dwójke dzieci,siostra podrzuciła mi na noc swojego syna,jest 2 lata starszy od mojego synka,jakoś się nie moga zgadać. Starszy chce wszystko co ma młodszy,a młodszy wtedy go bije i wyrywa.no i Takw kółko:eek: :baffled: Urwanie głowy z dziećmi.

cloe moja Maja tez nie chce owoców, a latem potrafiła zjeśc całą mandarynke i zagryźć malinami, a teraz niw chce owoców w żadnej postaci, zostaja nam tylko soczki

reklama
Aga masz bardzo ładne suwaczki ,Pycha ty też ;-) ;-) :tak: :tak: :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Noelia Ty tez masz suwaczek niczego sobie:tak: ;-) :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Widze, ze odkrylysmy wszystkie te sama strone suwaczkowa:tak: ;-) :laugh2:

Ja juz po dentyscie, nic nie bolalo i trwalo moze 5 minutek. Mezulek pieknie zajal sie malym , byl na spacerku, potem go wykapal i nakarmil, wiec lux:tak:

Do góry