reklama
hej hej ,dopiero do kompa się dorwałam ,Emi śpi a chłop w robocie
Ciesze sie że mogłam pomóc :-)
Ale masz szczeście nie ma co ,ja to nawet jednej liczby nie moge trafic
to i ja swoje podrzucę :-) moge moge
Ćwiczyłam i wyszło
Noelia jesteś wielka!:-)
Ciesze sie że mogłam pomóc :-)
A my wlasnie sprawdzalismy teraz totka i po raz czwarty pod rzad trafilismy trojke ale czemu to nie czworka chociaz
:-)
Ale masz szczeście nie ma co ,ja to nawet jednej liczby nie moge trafic
U mnie znowu kupa rzeczy do prasowania, jak ja tego nie cierpie
to i ja swoje podrzucę :-) moge moge
Pycha
mama Mai i Marty
Na spacerku juz byliśmy ale krótkim ,a śnieg już sie gubi ,:-( szkoda
no własnie szkoda :-(
ja co chwilkę wyglądam przez okno czy jeszcze jest, bo chciałbym jeszcze pójść z Maja na sanki, a ona sobie śpi w najlepsze juz 1h 45m, co jej sie rzadko zdarza, bo raczej na codzien godzinka jej wystarcza
Noelia to moze odwrotnie zrobimy i ja Tobie podrzuce ta sterte ciuchow do prasowania ;-) Ja w zamian moge umyc okna, bo lubie
to moge sie zastanowić ,przy prasowaniu mi sie ciepło zrobi przynajmniej ,...ale nie odpowiadam za wygląd ciuchów po wyprasowaniu :-)
vici
mama Victor´a & Raphael`a
No moje dziecie właśnie zasypia i mam chwilę.
Zuzia,Aga dołanczam do was z tym prasowaniem,u mnie kosz już tydzień leży no ale dzisiaj zniknie.
Dziś jest ślicznie,my już po spacerku i wiosna trwa
Zuzia,Aga dołanczam do was z tym prasowaniem,u mnie kosz już tydzień leży no ale dzisiaj zniknie.
Dziś jest ślicznie,my już po spacerku i wiosna trwa
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
tak w poniedzialek minely trzy tygodnie jak juz nie karmie piersia:-) ;-)Iwonka - a jak u Ciebie z karmieniem, Vanesska już całkiem odstawiona.
Ja tez naleze do tych co prasowac nie lublu A zelazko mam super z oddzielnym zbiornikiem na pare,takie profesjonalne i naprawde polecam A prasuje tylko wtedy jak mam cos bardzo,bardzo pogniecioneAga - ja prasowałam wczoraj i nawet sobie o Tobie pomyślałam;-), bo my obie tak tego prasowania nie znosimy.
To prawda sa sliczne i przynajmniej jakas zmiana na ekranie;-) Ja tez chociaz chcialam zmienic zdjecie w suwaczku swoim ale jest awaria jakas i na razie nie ma mozliwosciAga masz bardzo ładne suwaczki ,Pycha ty też ;-) ;-)
My juz po obiadku.Tez mialam z wczoraj A Vanesska zjadla cala swoja miske ziemniakow,pulpetow i duzo sosu
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
My mamy z wczoraj tylko zupe-brokułową,a na drugie jest kurczaczek.Victor tez miał dziś zupke brokułową ale z dodatkiem cukini i indyka.
Podziel się: