reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Iwonka ,jak sprawy z mezem ,ułożyło sie wszystko :confused:
śpicie juz razem :confused: ;-)
jako tako:tak: tzn on jest potulny jak aniolek ale ja jeszcze tak za bardzo mu nie okazuje przebaczenia;-) niech pomysli na drugi raz za nim cos powie czy zrobi:laugh2: :tak: :-D A juz wczoraj lozko jak scielil mi gdy kapalam dziecko to tez swoja posciel polozyl:tak:
A jak sie wkurzylam bo zamiast braci koala puscili sasiadow bo skoki sie przedluzyly:wściekła/y: :wściekła/y: A co dzieci obchodza skoki:confused: :dry: :baffled: A ja obiecalam jej ze beda bracia koala:-( :-p Ide ja teraz kapac i klasc spac:tak: :tak: :tak:

Noelia, jeszcze nic mezowi nie kupilam. Jeszcze mi tydzien zostal, wiec dam sobie jeszcze czas i sie zastanowie:tak:
Za to sobie kupilam troche ciuszkow w H&M:tak: Musze odnowic swoja garderobe, bo juz dawno nic powazniejszego nie kupowalam. Zastanawialam sie jeszcze nad plaszczykiem, bo by mi sie przydal,ale jakos tak srednio sie w nim czulam. Jeszcze mam bony do H&M, ktore dostalam pod choinke od tesciow, wiec znowu wkrotce zrobie wypadzik i sie w cos zaopatrze, a moje chlopy niech sobie w tym czasie robia co chca:tak: ;-) :laugh2: :laugh2:

Mojego syna tez nic nie obudzi, od urodzenia nie chodzilismy na palcach gdy spal i nic nie wylaczalismy, wiec przyzwyczail sie do normalnych odglosow:tak:

reklama
Juz nikogo nie ma:confused: :-( :-( :-( A ja sobie zrobilam kolacje i siedze przed monitorem:tak: :-)
noelia Dzieki za wsparcie:tak: ;-) :happy:

Do góry