reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam dziewczyny
My walentynek nie obchodzimy jakoś tak od zawsze:dry: ale za to mamy imieninki razem w lutym to może i przez to:confused:
Zuzia zdróweczka życzymy dla córci

reklama
Mam nadzieję, że mnie pamiętacie. Mimo, że siedzę w domku - teoretycznie, bo ciągle mnie nosi (ja nie po mieszkaniu, to wędrujemy do mojej siostry). Później mam spore zaległości w czytaniu :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
Maluszek właśnie zasnął, zmykam szybko pod prysznic...

Miłego dzionka i witam nową mamusię:-) :-) :-) :-)

Vici - w Austrii nie ma śniegu w zimie:baffled::eek:, do czego to doszło:no:. U nas ostatnio trochę nasypało, ale już prawie nie ma śladu, więc też nie mam Ci co wysłać:-D.
Moja Karola już się lepiej czuje (zaczyna brykać;-)). Może to jednak nie grypa, tylko jakieś lekkie zatrucie:confused:.

Właśnie podemną robią kotlety na blacie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Walą tym młotkiem, jak p.........ni:wściekła/y::dry:. Za chwilę obudzą mi Kubę. A ja zawsze kotlety robię na desce na kolanach, żeby nie hałasować za bardzo:baffled:. Ale od dziś koniec z tym, też zacznę walić:tak:.

Dzien dobry, dzisiaj Eryk zjadl az dwa jogurty na raz:szok: a przeciez go nie glodze:tak: :laugh2: U nas piekna pogoda, a ja po poludniu musze isc do dentysty, az mi sie wszystkiego odechciewa jak sobie pomysle o tym fotelu.:no:
Iwonka ale Ci fajnie, znowu troszke wygralas, moze nastepnym razem bedzie szostka!!:tak:
Zuzia kuruj ta swoja core, biedulka:no: Przesylamy pozytywne fluidki:tak:

Ja wlasnie juz zdazylam ugotowac (!!!!) Erykowi krupnik i za jakas godzinke mu podam, a potem do lozeczka na drzemke. Wcale mi sie to nie podoba, ze teraz ja gotuje, wolalam tamten uklad:tak:

No właśnie Zuzia my też się dziwimy,zawsze śniegu było w bród a w tym roku:confused: nic.O tej porze w ostatnich 2 latach to ciężarówami go wywozili,a może natura się właśnie na to wywożenie obraziła:szok::szok:

reklama
vici Chetnie przesle troche sniegu ale raczej sie rozpusci w zwyklym poleconym:-D :-D :-D
A tak moje dziecko dobiera sie do kwiatka i znow wlazila na okno:wściekła/y: :dry: :tak:

Do góry