reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wróciłam....
Witam wieczorem,a raczej już w nocy.Juz jestem z powrotem- tęskniliście,hehe:-D :-D żartowałam ja wróciłam juz z odwidzin od teściwej,oczywiście obładowana ,że nie miałam jak wleżć na góre po schodach,a jeszcze potem gosci miałam do 20.
I dopiero dorwałam się do kompa.;-) Pobyt oki u teściowej,nawet mama teściowej nie jęczała na małego(bo ona zawsze płacze i jęczy,że on głośno biega,za głośno się bawi,przeszkadza jej w telewizji itp...)./
Musiałam nadrobić wasze posty,oby nie być do tyłu.(aż 6 stron,rozpisałyście się).:tak:

:-) :-) :happy: Witam nowe mamusie gorąco.:happy: :-) :-)

Kunda przykrości przesyłam z powodu dziadka...

Aga29 u mnie niki koło 20zł,ale jak ja kupiłam z grajkiem i chciałam synkowi pokazać jak ładnie gra,to się wystraszył i wpadł w histerie,trzeba było wymontować grajka i jest teraz oki.

Zuzia,Iwonka nowe foty widze,super dzieciaczki na parapetach.
U mnie Matek non stopa już jakoś od tego jak zaczął chodzić siedzi na parapetach,a ja mam fotele koło parapetu,także opiera się o fotel i siedzi i wiem,że nie spadnie(ale zawsze ten kto do mnie przyjdzie jest w szoku i boi się ze zrobi mały babam).

:-) jutro będe z wami już pisała.

reklama
Ewcia witaj znowu po krótkiej nieobecności. Taki wypad zawsze dobrze robi, od czasu do czasu warto zmienić otoczenie nawet na dwa dni;-)I najważniejsze że z teściową jakoś się dogadujecie.

Madziara masz fajną rodzinkę:tak:
Iwonka , Zuzia z waszych dzieci to mali akrobaci, ale co tu dużo mówić z mojej nielepszy gagatek. Julcia uwielbia stawać na oparciu wersalki :szok:i nie pozwala się asekurować:baffled: Już tylko czekam jak będzie małe bum:no:

Iwonka świetnie że możesz sprowadzić Elmo dla Waneski ja niestety nie mam takiej możliwości a szkoda. Oferty na allegro przeglądałam ale te ceny...

Kończę bo mężuś coś się niecierpliwi Stwierdził dziś że ostatnio tylko się mijamy, nawet nie ma kiedy pogadać. W sumie to ma rację .
Do jutra

A my wlasnie sprawdzalismy teraz totka i po raz czwarty pod rzad trafilismy trojke:szok: ale czemu to nie czworka :baffled: chociaz:dry:
Ja juz ide spac:tak: :tak: :tak: DOBRANOC I DO JUTRA:-) :-) :-) :-)

Iwonka no to gratki z trójeczki,mi nawet 3 się nie trafia,zawsze to kilka zetków do przodu.:-)

Cloe nie zaniedbuj męża(żartuje).:happy: ;-)

Dziewczyny jak spędzacie Walentynki z mężem...:confused: :confused:

Bo ja sama z synem:-(,hhe,dopiero w marcu zrobimy z mężem sobie Walentynki. :-:)-)

Hej:-)
Moja Karola chyba ma grypę żołądkową, od 5.00 boli ją brzuch i wymiotuje. Biedna, chce jej się pić, a jak wypije parę łyczków, to od razu leci wymiotować:baffled:. Ale już kupiliśmy Nifuroksazyd i mam nadzieję, że jej pomoże. Boję się, żeby Kuba tego od niej nie podłapał:baffled:. Na razie mają pokój podzielony na dwie części i mają się do siebie nie zbliżać:tak:.
Iwonka - ale masz szczęście:-), już trzecia trójka:szok:. Może kiedyś trafisz więcej:confused::tak:.
Wczoraj wieczorkiem oglądałam z mężem film "Ludzkie dzieci", polecam, jak wpadnie Wam w ręce, ale uprzedzam, nie jest wesoły:no:.

Witam!:-) Snieg sypie od rana :baffled: a na poddaszu chyba mamy szczury bo normalnie bylo slychac ze ktos,cos tam gryzie i łazi:wściekła/y: :szok: Dzis maja tam zajrzec i zrobic porzadek na gorze:tak:
zuzia zdrowka dla coreczki a "trojka" juz czwarta:tak: :-D
Ewcia Ja pewnie spedze ten dzien jak kazdy inny.Nigdzie sami nie wyjdziemy a i wcale nie mam ochoty.;-) Na prezent to raczej trzeba zasluzyc......:-D

Iwonka - może to kuny, bo one lubią się na strychach zadomowić:confused:.
My też w Walentynki siedzimy w domku, nie mamy komu dzieciaków sprzedać;-):-D. Może wypijemy jakieś winko i zjemy dobrą kolacyjkę:confused:, dzieci chodzą wcześnie spać, więc wieczór będzie nasz:-D. A prezentów z takich okazji też raczej sobie nie dajemy, wolimy miło razem spędzić czas, bo na codzień to różnie z tym bywa, praca, obowiązki,....:-p.

reklama
Do góry