reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
O to ja chyba też tak zrobię może się nauczą aby nie dzwonić barany
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
noelia to super bo ja nadal nie umiem kilku cytatow wstawic
A tak się głowiłam nad tym ,inne dziewczyny na wątkach tak robią i teraz już tez wiem
sprawdzam czy mi sie uda zrobic kilka cytatowIwonka trzeba kliknąć ten plusik który jest koło cytatu zrobi się czerony,ale bez cytuj ,we wszystkich postach ktore chcesz wykorzystac też i w ostatnim poście plusik i cytuj ,
potem będziesz miała w tym okienku wszystkie posty które zaznaczyłas i go obrabiasz
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ok juz umiem :-) Dziekuje noelia
Moje dziecko juz wstalo i to z dobrym humorem.Nie zdazylam schowac czekolady swojej i jak bylam w kuchni szykowac jej obiadek to sie zaczela czestowac ale na szczescie obiad zjadla
Moje dziecko juz wstalo i to z dobrym humorem.Nie zdazylam schowac czekolady swojej i jak bylam w kuchni szykowac jej obiadek to sie zaczela czestowac ale na szczescie obiad zjadla
vici
Oj jak ja lubię taką ciszę,pies śpi,Victor śpi i jest bosko
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja od urodzenia dziecka na starym mieszkaniu odrazu wylaczylam dzwonek a psa nie chcialam miec tez z tego powodu bo wiedzialam ze ciagle szczekal tym bardziej ze ja na parterze mieszkalam i ciagle ktos chodzil pod oknem.Mialam kilka dni jeszcze w ciazy jak bylam i non stop szczekal.A teraz tu gdzie mieszkam mamy dwa wielkie charpagany i tez nie raz mi budza dzieciaka ale zadko.
vici
Taka psia natura ale są rasy które nie szczekająniestety moja sunia do nich się niezalicza.Mamy ją ponad 3 lata i jestem zadowolona,no czasami mnie wkurza ale tak to jest super.
reklama
Podziel się: