reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

vici, ja miałam to samo! tylko do mnie dzwonią i sąsiedzi bez kluczy i ludzie chcący wejść na klatkę (z ulotkami, listonosz itp.). Wkurzyłam się i urwałam domofon ;-) poważnie....

reklama
noelia to super bo ja nadal nie umiem kilku cytatow wstawic:no: :no: :no: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

A tak się głowiłam nad tym ,inne dziewczyny na wątkach tak robią i teraz już tez wiem:tak: :-D

Iwonka trzeba kliknąć ten plusik który jest koło cytatu zrobi się czerony,ale bez cytuj ,we wszystkich postach ktore chcesz wykorzystac też i w ostatnim poście plusik i cytuj ,
potem będziesz miała w tym okienku wszystkie posty które zaznaczyłas i go obrabiasz:tak:
sprawdzam czy mi sie uda zrobic kilka cytatow:confused:

Ok juz umiem:tak: :-) Dziekuje noelia:tak: :tak: :tak: :tak: :happy:
Moje dziecko juz wstalo i to z dobrym humorem.Nie zdazylam schowac czekolady swojej i jak bylam w kuchni szykowac jej obiadek to sie zaczela czestowac:baffled: ale na szczescie obiad zjadla:tak:

U nas było dokładnie to samo, ale domofon się popsuł i taraz jest OK. A jakoś nikomu nie zależy, żeby go naprawić, pewnie właśnie z tego powodu;-).

Ja od urodzenia dziecka na starym mieszkaniu odrazu wylaczylam dzwonek a psa nie chcialam miec tez z tego powodu bo wiedzialam ze ciagle szczekal tym bardziej ze ja na parterze mieszkalam i ciagle ktos chodzil pod oknem.Mialam kilka dni jeszcze w ciazy jak bylam i non stop szczekal.A teraz tu gdzie mieszkam mamy dwa wielkie charpagany i tez nie raz mi budza dzieciaka ale zadko.

Taka psia natura ale są rasy które nie szczekają:yes:niestety moja sunia do nich się niezalicza.Mamy ją ponad 3 lata i jestem zadowolona,no czasami mnie wkurza ale tak to jest super.

niestety niektore dzieci tak maja, ze byle dzwiek a juz sie budza. U mnie nie ma problemu, Alan spi podczas dzwonienia telefonu, dzwonka do mieszkania a ostatnio uspil go odglos wiertarki udarowej zza sciany:-D :-D :-D

reklama
My mamy dwa psy jeden w domu drugi na dworze i macio sie nauczył i go nawet szczeki nie budza:-)

Do góry