reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kubcio zjadł obiadek i też teraz fajnie się bawi sam. Robi przy tym straszny bałagan, ale co tam, chociaż jest spokój:tak:.
Noelia - aparatka z Twojej córci;-):-). Wracaj szybko do zdrowia.

reklama
Madziara ogladałam zdjątka i musze powiedzieć że tworzycie zgraną rodzinkę :tak:

Iwonka i Zuzia wasze dzieciaki są z tych co się wdrapywac lubią:-D :-D

Mnie dalej łepek boli i jestem strasznie zadżumiona :happy: :ninja: :oo2: pocwiczyłam Joge i jest ciut lepiej :tak: a najbardziej się podoba Emilce jak mama ćwiczy:-D :-D
teraz dziewcze zasypia ,i w kńcu mam czas dla siebie ,najchętniej wlazłabym do wanny poleżeć

Kubcio zjadł obiadek i też teraz fajnie się bawi sam. Robi przy tym straszny bałagan, ale co tam, chociaż jest spokój:tak:.
Noelia - aparatka z Twojej córci;-):-). Wracaj szybko do zdrowia.

Położyłam Emi spac ,oczywiscie bez pieluchy ,i jak ją do łóżeczka włożyłam to co ona zrobiła ......natychmiast spodnie od pidżamki ściągneła i sie połozyła i przykryła ,:eek: :eek: :laugh2: aparatka z niej ,:baffled: ciekawe co będzie dziś:confused: juz chyba śpi ,bo cicho jest:tak:

Witam,moj lobuz jeszcze nie spi i buszuje u siebie w pokoju i wywala wszystkie zabawki(a mama pozniej sprzata)pogoda taka sobie pada jakas mzawka od czasu do czasu.

ocho cho chyba nauczyłam się wstawiac multicytat:tak:

Iwonka trzeba kliknąć ten plusik który jest koło cytatu zrobi się czerony,ale bez cytuj ,we wszystkich postach ktore chcesz wykorzystac też i w ostatnim poście plusik i cytuj ,
potem będziesz miała w tym okienku wszystkie posty które zaznaczyłas i go obrabiasz:tak:

Ale macie dziś tempo pisania, dziewczyny! :-)

Ja właśnie wróciłam z Natkiem ze spacerku i biorę się za ogarnięcie mieszkanka.

reklama
Ale jestem wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pozabijam tych sąsiadów kluczy im się brać i zadzwonili do mnie.Victor zasną a pies mi zaczął szczekać i mały się obudził:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ale już go uspokoiłam i zasnął znowu.Pozabijam normalnie wiedzą,że moja Rozii szczeka jak domofon usłyszy lenie śmierdzące.

Do góry