reklama
Madziara ogladałam zdjątka i musze powiedzieć że tworzycie zgraną rodzinkę
Iwonka i Zuzia wasze dzieciaki są z tych co się wdrapywac lubią
Mnie dalej łepek boli i jestem strasznie zadżumiona :ninja: pocwiczyłam Joge i jest ciut lepiej a najbardziej się podoba Emilce jak mama ćwiczy
teraz dziewcze zasypia ,i w kńcu mam czas dla siebie ,najchętniej wlazłabym do wanny poleżeć
Kubcio zjadł obiadek i też teraz fajnie się bawi sam. Robi przy tym straszny bałagan, ale co tam, chociaż jest spokój.
Noelia - aparatka z Twojej córci;-):-). Wracaj szybko do zdrowia.
Położyłam Emi spac ,oczywiscie bez pieluchy ,i jak ją do łóżeczka włożyłam to co ona zrobiła ......natychmiast spodnie od pidżamki ściągneła i sie połozyła i przykryła , aparatka z niej , ciekawe co będzie dziś juz chyba śpi ,bo cicho jest
Witam,moj lobuz jeszcze nie spi i buszuje u siebie w pokoju i wywala wszystkie zabawki(a mama pozniej sprzata)pogoda taka sobie pada jakas mzawka od czasu do czasu.
ocho cho chyba nauczyłam się wstawiac multicytat
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
noelia to super bo ja nadal nie umiem kilku cytatow wstawic
Iwonka trzeba kliknąć ten plusik który jest koło cytatu zrobi się czerony,ale bez cytuj ,we wszystkich postach ktore chcesz wykorzystac też i w ostatnim poście plusik i cytuj ,
potem będziesz miała w tym okienku wszystkie posty które zaznaczyłas i go obrabiasz
potem będziesz miała w tym okienku wszystkie posty które zaznaczyłas i go obrabiasz
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Szkrabek juz pada i jest w lozeczku choc dalej go slysze czyli jeszcze nie spi,a to lobuz
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ale jestem wściekła pozabijam tych sąsiadów kluczy im się brać i zadzwonili do mnie.Victor zasną a pies mi zaczął szczekać i mały się obudził No ale już go uspokoiłam i zasnął znowu.Pozabijam normalnie wiedzą,że moja Rozii szczeka jak domofon usłyszy lenie śmierdzące.
Podziel się: